Szerintetek mi az a három dolog amit a legkevésbé értékelünk?
Figyelt kérdés
Szerintem:
1. Szabadság
2. Idő
3. Egészség
2015. szept. 29. 09:46
4/21 A kérdező kommentje:
Ezek közül talán az erkölcs azt amit nem tartok egyáltalán fontosnak..
2015. szept. 29. 10:56
6/21 anonim válasza:
Az erkölcsöt pontosan ezért írtam, mert azt senki nem értékeli...
Illetve az előző 3hoz még hozzáfűznék egy +1-et: A Környezet!
7/21 A kérdező kommentje:
Igaz, de nem is tartom fontosnak egyáltalán. Sőt!! Engem nem érdekel, hogy a társadalom szerint mi jó és nem. Sokan a szabadságot sem értékelik, pedig hiába van meg mindene valakinek, ha lecsukják.
2015. szept. 29. 11:55
8/21 anonim válasza:
"Engem nem érdekel, hogy a társadalom szerint mi jó és nem. Sokan a szabadságot sem értékelik, pedig hiába van meg mindene valakinek, ha lecsukják."
Akit nem érdekel, hogy a társadalom szerint mi a jó, és mi nem, az gyakran szembekerülhet a társadalmi normákkal -> aminek nem ritkán az a következménye, hogy lecsukják.
9/21 A kérdező kommentje:
Értékelem is a szabadságot, első helyre raktam.
2015. szept. 29. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!