Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek! Miért vagytok ilyinek?

Emberek! Miért vagytok ilyinek?

Figyelt kérdés
Magyarok vagyunk..akárki magyar régi mulató zenét hall csak annyit mond h fujj ez régi nen divatos meg szar magyar.A mostani focicsapatot mindenki szidja nem gondol vissza arra hogy mi is voltunk nagyon jók és még van remény.Mindenki szidja a magyart,pedig szerintem nem is tudjátok h mennyi kincset rejt ez a nyelv és milyen múltja van...ha valaki kiváncsi rá,kérdezzen meg!!! Kutató vagyok!

2015. szept. 20. 07:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13-as megszegted az alapszabályt. Libsivel nem vitatkozunk! Magyarországon az elkövetkező jó pár évben nem fog bármi tényleges hatalmat kapni a csürhéjük, tehát tök felesleges energiát pazarolni rájuk.
2015. szept. 20. 13:43
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Látom, előkerült rögtön Varga Csaba, Czakó Gábor meg a többi okkult sámán, kb. annyira számítanak tudományos igényű forrásnak, mint amennyire a távgyógyító Gyurcsók elismert biofizikai szaktekintély. Na mindegy, mindegy, fanatikus szektással nem vitatkozunk...
2015. szept. 20. 14:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy-két dolgot szidok, amiket említesz, de nem a magyar volta miatt. Magyar szakos vagyok, nyelvészetet tanulok, szeretem a magyar nyelvet, Budapestet tartom a világ egyik legszebb városának, úgy, hogy jártam: Londonban, Rovinjban, Zadarban, Dubrovnikban, Rómában, Párizsban, Veronában, Sirmionében (Olaszország), Rodoszon és más kis görög városokban, Velencében, Dublinban, és komolyan mondom, hogy egyik sem tetszett ennyire. Párizs még esetleg, de ott sem az Eiffel-torony meg ezek, hanem a sima lakóépületek tetszettek.

A mulatós zenében az nem tetszik, ami a magyar zenekarok jelentős részében. Előre leszögezem, van kivétel. De én rock zenét hallgatok, ismerem a rock zene történetét valamelyest, és szerintem a mai magyar zenekarok, legalábbis az ismertebbek (de azok is, akik hú de undergroundnak tartják magukat) 3 akkordosak. Egy Tankcsapda vagy egy Ákos szövegei meg semmiről nem szólnak, Ákos rohadt hangzatosan ír, a Tankcsapdának meg semmi értelme azon kívül, hogy rímel. Lehet, hogy én ragadtam a 80-as években, de semmi gitárszóló (mármint valami igazi), semmi olyan hangszeres tudás, ami elkápráztatna. De persze, van 1-2 kivétel, ne kössön bele senki.

A focihoz nem tudok hozzászólni, mert sosem érdekelt. Van sok jó sportolónk, az egyik többszörös olimpiai bajnokunk itt lakik az én falumban, épp ki van plakátolva mindenhová, azt hiszem, most lesz díszpolgárunk. De nem mondom meg, ki az. Vannak magyar kiemelkedő sportolók.

s vannak kiemelkedő magyar tudósok, hogy kortársat mondjak: Mérő László, Csíkszentmihályi Mihály. (Matematika-pszichológia és pszichológia.)

Én azt utálom, amikor bármi rosszat látunk/hallunk, azt mondjuk, hogy na, ilyenek a magyarok. Érdekes, hogy minden magyar (az is, aki nem járt külföldön, és ez alatt nem 1 hetet értek) ezt mondja, hogy a magyarok ebben rosszak meg abban, de valahogy annak ellenére, hogy ezt mindenki látja, mégis mindenki más ilyen, csak az nem, aki ezt épp mondja. Állítólag egy külföldi miniszterelnök mondta egyszer: sok nép van, amelyik szidja a szomszédját, de a magyarok az egyetlenek, akik magukat szidják.

Ugyanakkor a túlmisztifikálás se jó. Hogy a magyar megtanulhatatlan nyelv, hogy a magyar nők a legszebbek stb.

Bizonyos dolgok tényleg rosszul vannak nálunk, de azt gondolom, ez inkább pénzkérdés. És valamelyest igazak lehetnek ezek a dolgok, hogy például a németek precízek, az olaszok hangosak stb., de van, ami nem ezen múlik. Pl. a megtévesztő közlekedési táblák, vagy hogy nem időben jön a vonat. Lenne pénz rá, jönne.

2015. szept. 20. 18:51
 24/26 anonim ***** válasza:

"Kedves 13-as és 15-ös,igen nektek teljesen igazatok van!!

A többiek válasza ugyanaz a nép lebecsülő xar amirol beszéltem...es nem azt mondom h csak a magyar jó hanem azt hogy nagyon különleges,szép,tisztelni kéne!"

Te se tiszteled a magyar embereket akik itt válaszoltak neked, akkor miről is beszélsz, milyen tisztelet?

2015. szept. 20. 19:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Miert tiszteljem azokat akik lebecsulnek engem a kritikus olyan válaszokkal amiket nem vártam...az utolso elotti is normális dolgokat ir.
2015. szept. 20. 19:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, köszi.
2015. szept. 21. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!