Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jóképű a legtöbb gazdag...

Miért jóképű a legtöbb gazdag férfi?

Figyelt kérdés

Sokat szoktam vezetni és azt vettem észre, hogy a legtöbb gazdag fickó - aki 5-ös BMW-t, Panamerat, CLS Mercit stb. vezet - az átlagnál sokkal jobb kinézetű, gyakorlatilag férfi modell alkat. Igaz személyesen is ismerek gazdag tatákat (vállalkozók), de rengeteg újgazdag fiatal gyerek szaladgál 10-20 millás verdákkal. Most vagy a tanulás/siker szépíti meg az embert, amit kötve hiszek, mert öcsém villamosmérnökként fog végezni de az összes évfolyamtársa antiszoc autista alkat, akik csak a szaktudásuk miatt fognak súlyos százezreket keresni, vagy egyszerűen ezek a pasik olyan területen érvényesültek (idegenforgalom, menedzsment, gazdasági terület), ahol egyébként is szükséges a vonzó megjelenés/karakter a sikerhez.

Egyébként ebben az esetben említhetném a nőket is, de gondolom közülük valaki vagy megélhetési ri**** vagy pedig durván karrierista, aki önmagának és a külvilágnak is meg akar felelni.

2015. szept. 19. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Csak a pénz csinálja.

2015. szept. 19. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Andy Vajna is jóképű? :D
2015. szept. 20. 07:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Az alkohol tartósít.
2015. szept. 20. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Van abban valami, hogy pénzzel lehet alakítani magadon, de az alapvető arcvonásokat nem tudja a plasztikai sebész helyre rakni. Pl koponyaforma, stb. Épp valamelyik nap figyeltem a nőket, akiknek sminkesek teszik fel a képeiket, egészen közeli arcképek. Rengetegnek aránytalan az egész arckonstrukciója, görbe az orra, rosszul áll az állkapcsa, stb. Ez az egész genetika. De egyébként az az ember, aki sikeres, aki önmagában rendet tesz, szépnek is fog látszani, mert magabiztos, sugárzik. Van egy barátnőm, aki nagyon gazdag és egy bomba nő is. Jó a genetika is, de alapvetően azért tetszik az embereknek, mert magabiztos és rendben van önmagával. Egyidejűleg azonban félnek is tőle, mert fiatal nőként gazdagnak lenni azt jelenti, hogy valoszinuleg kva, vagy valami más mocskos dologban van benne, pedig nem.
2015. szept. 20. 13:06
 15/15 anonim válasza:
Én láttam már csúnya gazdagot is. :D De amúgy szerintem egy átlagosból könnyen lehet jóképű, ha odafigyel magára, és ha van pénze, akkor ezt van miből kivitelezni.
2018. szept. 23. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!