Ha nem vagyok se jóképű, se kigyúrt, se gazdag, így lehet barátnőm?
Igen lehet.
De előtte próbáld lekoptatni az előítéleteidet.
Pesti vagy?
Hogyne lehetne,lesz is,drukkolok:-)
Párom is ilyen paraméterekkel rendelkezett/rendelkezik.
17 éve élünk - szerintem - ritka jó házasságban.
Nyugi. Egy normális lánynak nem a külső fontos, csak az, hogy jó ember legyél. Gondolom ez már amúgy is megvan.
Speciel nekem a gazdagság nem számít (más kérdés, hogy legyen munkád, és azért valami normális bevételed, ami nem gazdagságot jelent!), és a kigyúrtságot eleve nem is szeretem.
A jóképűség pedig abszolút szubjektív.
Összegezve: természetesen lehet!
Attól függ, hogy mik az igényeid a nők terén.
Az soha ne nyavalyogjon, aki ilyen adottságokkal pláza cicákra bukik...
Fú, te gyerek... facepalm
Előbb talán gondold át, hogy milyen lányoknak kell kizárólag kigyúrt, gazdag, jóképű pasi. Oks? Kell neked egy olyan lány?
Más: láttál-e már egyszerű, hozzád hasonló kaliberű fiúkat lányokkal kézenfogva sétálgatni? Ugye hogy ugye?
Jóreggelt, Csipkerózsika, az élet nem úgy működik, mint Jersey Shore-ban... Nyámnyila, bugyuta gondolkodásmódra vall, hogy külső tényezőkre fogod, hogy nincs barátnőd. Így, ilyen gondolkodással nem is lesz soha. Aztán 25-30 éves korodra, még mindig szüzen te leszel a net elsőszámú hímsovinisztája, gyűlölöd majd a nőket, merthogy "mind csak a pénzre hajt", de közben rá nem néznél egy egyszerűbb, szerény lányra, akinek a feje ki is látszik a mellei közül.
Kapard össze magad.
A ronda, öreg pasiknak is van nője.
Szóval ha csúnya vagy és a tested is átlag alatti, akkor azért valamit illene felmutatnod, hogy legyen valami vonzó benned. De egy csúnya és életképtelen emberre egy nő sem fog bukni.
Legyél ügyes, szorgalmas, legyen jó a humorod (ne primitív), legyen jó ízlésed, legyél intelligens (ahhoz nem kell pénz) és máris nagyobb esélyekkel indulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!