Mi van velem? Beteg vagyok?
Kozel 3 honapja folyamatosan az elet ertelmen agyalok de nem csak siman gondolkodom rajta hanem stresszelek.Minden fele abszurd világ képekbe képes vagyok beleélni magam,összeesküvés elmeleteket olvasok,ezoterikus es vallasi dolgokba is beleélem magam. Es a sok ossze-vissza informacioktol amiket az internet olvasok ugy erzem kezdek megorulni es mar kb folyton csak ilyen olyan elmeletek stb olvasok aztan a nap hatralevo reszeben meg azon agyalok,es ez nagyon eros szorongással jár.Csaladommal,barataimmal,iskolaval se tudok rendesen foglalkozni mert 0-24 jar az agyam az ilyen vallasi,ezoterkus,altudomanyos dolgokon.Mar neha ugy erzem nem is akarok elni inkább,jobb lenne kisz
allni innen.
Az élet értelmét nem nagyon találták meg.
Az összeesküvés elméletek engem is foglalkoztatnak. Ha elolvasod, hogy lettek gazdagok a Rotchildok, vagy hasonlóakat akkor rájössz, hogy a kisemberek nem tehetnek semmit akkor sem, ha vannak összeesküvések. Mivel a Te hatáskörödön kívül esik nem érdemes ezen szorongani. Hagyd békén az internetet. Menj el egy ezoterikus körbe, ha ez érdekel. Vannak ingyenes előadások, keress ilyeneket, ha nem túl jók az anyagi lehetőségeid. Azt gondolom, még idejében észbe kaptál. Használd is ki és kezdj mással foglalkozni. Ha lehetséges ne hagyd cserben a barátaidat és a családodat, sőt mi több önmagadat mindenféle elméletért.
Ajánlom figyelmedbe ezt a képet:
Köszönöm szépen!!
Egyebként nem érdekelnek az ezoterikus dolgok ezért sem ertem miért kezdtem agyalni rajtuk,meg nem csak összeesküvés elméleteken,hanem pl ilyen david icke fele a "fizikai világ illuzio" témákon is parazok.
Szerintem a Te egyik kérdésedet láttam, hogy létezünk-e valójában. Amikor ez felmerül akkor elég ijesztő, ha azt mondják, hogy nem. Ezen kívül mostanában elég nagy a félelem a III. világháborúval kapcsolatban.
Négy évig csak ezoterikus körökben forogtam. A szüleimen kívül minden ismerősöm onnan került ki. Nagyon sok hasznosat tanultam és sose cserélném le azt a négy évet, ami sok ember szerint bolondság volt. Mégis ennek az időszaknak köszönhetem a jelenlegi páromat (aki szintén bolondságnak tartja) -nem mert akkor ismerkedtünk meg, hanem mert másképp állok az emberekhez. Sokat tanulhatsz, de sokat őrlődhetsz, ha ezekkel a dolgokkal foglalkozol. Mindent mondanak és mondják az ellenkezőjét is... de ez sokszor a tudományokkal is így van: csillagászat, fizika, matematika. Valaki kitalált valamit, más megcáfolta. Ezen nem kell nyűglődni. Félni meg pláne nem.
Ha már mindenáron a net előtt töltöd az idődet inkább ezeket a videókat nézzed (témakört, nyelvet, stb. lehet váltani):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!