Azt mondták, sokra vagyok hivatott, de semmit sem értem el?
A tanáraim, a barátaim, mind azt mondták, egyszer még sokat fogok elérni, és nagy dolgoka vagyok hivatott, mert van bennem valami különleges, de itt vagyok 20+ évesen, és nem
jutottam semmire. Nincs családom, nincs diplomám, és romokban a mentális egészségem, valamint a párkapcsolatom.
Ennyi ember hogy tévedhetett ekkorát?
N
Valószínűleg valóban láttak Benned valamit. Nem tévedtek.
Az lehet, hogy Te elszálltál a sok dícsérettől. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy nem tudod: a tehetség, a szépség, a kreativitás, az egyéb jó tulajdonságok nem elégségesek beletett munka nélkül.
Egy professzor rengeteget tanul, egy sportoló rengeteget edz, egy modell rengeteget figyel az étkezésére, szépségére. Nincs olyan, hogy tehetséges vagyok és ebből megélek.
Ha tudod, mi az amit különlegesnek tartottak benned akkor gondolkozz el rajta, hogy tudod ezt jelenleg hasznosítani.
Tűzz ki célokat, olvass utána mit tehetsz értük, tedd meg ezeket a dolgokat tűzön-vízen át és meglesz az eredménye.
Van egy testvérem. Nagyon tehetséges valamiben, csakhogy lusta a végtelenségig és imádja megmagyarázni a dolgokat (mármint hogy mit miért nem kell úgy csinálni ahogy kellene). Nem is jutott sehova. Még segítek neki, mert ha lassan is, de sorban belátja, hol rontotta el a dolgokat és amin tud változtat is. Ha ezt nem tenné már rég nem törődnék vele és valószínű örök életében maradna neki a 24/48-as munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!