Azt mondták minden ember szokott sirni de én nem szoktam, soha nem sirok, ez gáz?
Figyelt kérdés
22F2015. jan. 11. 19:23
2/6 anonim válasza:
Nincsenek megfelelően kifejlődve a könnymirigyeid.
3/6 anonim válasza:
Akik mondják általánosítanak. Ez egy közhely.
4/6 anonim válasza:
De azt is jelenti, hogy nem kell meglepődni, ha valaki sír, mert ez természetes. Nincs benne szégyellivaló.
5/6 anonim válasza:
Nem az, én ismerek olyan fiút aki tényleg még sohasem sírt, szóval vannak ilyen típusó emberek. De azért ez nem minden estben olyan pozitív dolog, vagy csak még nem töréntek szerencsére olyan igazán tragikus dolgok veled.
6/6 anonim válasza:
Ha nincs okod rá, miért sírnál? Csecsemőként sírtál, ha éhes voltál, ha fájt valamid, azóta felnőttél. Nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!