Mondták már valakinek, hogy túl jó az élethez ha igen milyen körülmények között?
Hát, hogy akármilyen rossz vele valaki nem tud neki ártani ő ugyan úgy segít neki mint másnak, vagy ha valakit alig ismersz de nagyon megbánt akkor is ez a helyzet
vagy például vendégségbe mennél de mondták hogy vigyél valami piát de nincs otthon semmi és ezért inkább nem is mész mert nem akarsz úgy odapofátlankodni hogy ingyenélő legyél
elég szélsőséges példák ezek a lényeg hogy olyan helyzetbe került-e valaki ahol a józan esze azt diktálja baromságot tesz de nem tudja megállni hogy ne tegye mert baromi bűntudata lesz és erre mondta e valaki hogy "haver az a te bajod hogy túl jó vagy az élethez"
Akkor mondták, mikor még tinédzserkoromban elkezdtem csajozni, dolgozgatni.
Mindent elnéztem a lányoknak, papucs voltam, hülyére vettek, munkát pedig kínkeservesen találtam, simán benyeltem olyan genyóságokat, mint pl. hogy egy másik jelentkező rossz címre küldött állásinterjúra. Azóta megtanultam, átbszol, vagy átbsznak.
ez ilyen gyerekkori trauma maradványa lehet, ha nem tudja megvédeni magát és érvényesíteni az akaratát
az ilyet inkább életképtelennek nevezik
Aki nem hagyja magát átba..ni, az nem feltétlen egy önző másokon átgázoló figura.
Egészséges személyiség nem hagyja, hogy átgázoljanak rajta és ő se gázol át másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!