Miért vagyok más a tükörben?
Amikor tükörbe nézek, néha egy-egy napon szépnek látom magam. És ezt mindenféle beképzeltség illetve egótúltengés nélkül mondom. Nem ez a típus vagyok, inkább az ellenkezője...:)
De mikor szeretnék képet csinálni magamról, valahogy sosem vagyok megelégedve az eredménnyel. Nem látom szépnek magam. Főleg, mikor más készít rólam képet, azok egyszerűen borzalmasak. Valahogy más vagyok azokon a képeken. Nem olyan, mint a tükörben. Miért van ez?
Mit tehetnék?
1. nem mindenki fotogén
2. minden tükör mást mutat szinte
Velem is ugyanez van :/
A 'kedvencem', amikor mosolygok, szépen, es a képen olyan, mintha épp készülnek mosolyogni :D
2.
Akkor te jól jártál, én ha képeken mosolyogni próbálok, úgy nézek ki, mint egy szociopata, aki most ölt meg valakit. :D
A 2 nalam is különbözik.
A legtöbb embernek többe-kevesbe elter a jobb es bal arcfele, es akkor mindez forditva tükrözödik. Akinek jobban elter (ök a hütlenebbek allitolag!), az a fenykepen teljesen mas arcvonasokat lat, mint amiket megszokott a tükörben.
Sztem meg az is befolyasolja, h azert nezünk a tükörbe, mert szepnek akarjuk magunkat latni, igy automatikusan az arcvonasainkat is ehhez alakitjuk. Ha mas fenykepez, nem latod magad, nem tudod pl. hol kell nem tovabb mosolyogni, h tökeletes legyen az a Mona Lizas mosoly... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!