Mi értelme tükörben vakuval fényképezkedni?
Figyelt kérdés
Rengeteg embernél látom főleg facebookon, de más közösségi oldalakon is.Mi értelme?Nem is látszik semmi az illetőből csak egy fehér fény2014. júl. 12. 11:10
1/8 anonim válasza:
En kifejezetten nem szeretem ezt a foto stilust!!azert fotozak igy magukat radasul sotozat fotot:)mert azt hiszik tölük nincs szebb ,es ön imadok föleg amikot verset irnak. Vagy pl:nincs parom,velem nem birni,stb.... a hatamon a szőr is felàll az ilyentöl!!!!
2/8 anonim válasza:
Pont azért, hgogy ne látszódjon mennyire csúnya a pofája valójában. Ezért vakuznak bele a saját képükbe.
3/8 anonim válasza:
Ezt általában a kis k#&vák csinálják ,azt hiszik ez a ki#&szott menő.
4/8 anonim válasza:
Ezt mar a kis ratyi gyerekek is kezdik,nékik ez most trendi,divatos,és azt követni kell mert ha nem kiközösítik érte,birkák a gyerekek,komolyan mondom.
5/8 anonim válasza:
Na es mikor meg be is csucsoritenek! Hanyadek! A legnagyobb vicc az, hogy nem csak tinik, hanem 40-5-esek is.
6/8 anonim válasza:
Es mikor ki irjak hogy like ha jarnal velem :)
7/8 anonim válasza:
Hmm én ilyet csak régebben láttam, mostanában csak simán tükörbe fotózást látok. Persze nem követem ezeket, szóval lehet le vagyok maradna, bár jobb is.
8/8 anonim válasza:
mert nyomorék tanulatlan kur_vákról van itt szó, akiket nem neveltek a szüleik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!