Nagyon ciki ha egy 25éves magas, pocakos, csúnya srác görkorizik?
Tessék szépen magadra eröltetni egy kis önbizalmat! :)
És egyáltalán nem ciki, ha szereted, csináld! Ne hagyd hogy mások véleménye befolyásoljon! :)
milyen öltö9zékben szoktál menni?
ha full védő szerelésben meg rikító fényvisszaverő ruhában botladozva korizol azt én is megmosolyognám.
Pedig védőcucc nem árt, főleg térd és csukló
Miért baj, ha mosolyognak rád a nők?
Én is görkorizok fiúként, igaz pocak nélkül. :) Semmi gond nincs azzal, ha te is korizol, ez egy tök jó testmozgás, kikapcsolódás. :) Ne törődj azzal, ha vigyorognak, korizz nyugodtan tovább. :)
Én csak azokat a korisokat szoktam nem észrevehetően megmosolyogni magamban, akiken nincs semmi védőcucc. Nagyon csúnyán meg lehet sérülni egy kisebb esésénél is, pláne ha gyorsan mész. A korizáshoz alaptartozék a térd, könyök, csuklóvédő, meg lehetőleg a kesztyű és a sisak is. Ezek nélkül sosem indulok el, pedig szerencsére nagyon ritkán esek. De a védőeszközök magabiztosságot adnak, mert tudom, hogy ha elesek, akkor nagyon sokat védenek, tompítanak az esésen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!