Havonta mennyi milyen összegér vállalnád be, hogy 1-2 hónapig egy személyautóban lakj?
Hol parkol az autó?
Hogy van fűtésed?
Ilyen szempontból elég marhaság kifordítani egy kérdést. Nekem ha fizetnének se laknék autóba, de ha nincs pénzem és nincs más akkor meg ingyen is megteszem jobb híján.
Ha meg ennyit spórolsz, akkor egyszerűbb lenne bérelned egy kis szobát.
De ha már autó, nem tudsz kényelmesen lefeküdni, nyáron meleg, télen hideg, kis dolgot, nagy dolgot hogyan végzed, nem tudsz kulturáltan enni, mosogatni, nem tudsz fürdeni, fogat mosni.
Igazából mondjuk az is számít, mennyire életvitel szerűen vagy ott. Ha a wc, fürdés megoldható valahol, akkor aludni már el lehet ott, bár akkor már inkább sátor, hálózsák.
németországban vagyok már 2 éve.
magyarországon fizetek 2 házat(az egyik marha nagy), üresen áll. itt németben fizetek egy albérletet( kell a bejelentett cím), üresen áll, (ez eddig majdnem 1000 euró)
a munkám miatt folyamatosan úton vagyok, most Karsruhe mellett vagyok. a munkáltatóm külön ad pénzt az utazásokra, szállásra. de ezt a pénzt ameddig tehetem, inkább elteszem.
napi 25 eurónál olcsóbban nincs szállás, az több, mint 200 ezer ft havonta. zuhanyzás: a legtöbb helyen, ahova küldenek, vagy benzikút 2-3 euró, mosás 2-4euró (heti 2x elég) az alvás kissé kényelmetlen ugyan, de megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!