Mars expedíciót vállalnád?
Részt vennél a Mars expedíción?
Ha egy kb hátizsáknyi személyes holmit vihetnél magaddal abba mi lenne? Szerinted kapnál fizetést?
Elvégre úgy se tudnád az űrben elkölteni.
Ha megérkeznek az majd az emberek a Marsra akkor az milyen nemzetiségű lesz?
Mik lesznek a törvények? Elvégre csak magukra vannak utalva.
Az egyik kérdésnél úgy értem, hogy ha megérkeznek az emberek a Marsra akkor a Mars bolygónak mi lesz a nemzetisége? Lesznek később országok államok? Az expedíciót pedig úgy értem, hogy nincs vissza út.
1# értem köszönöm.
Szerintem be se válogatnának a tömött fogaimmal, meg a 120 kilómmal :)
-Amúgy szerintem bevállalnám, mert jó dolog lehet más bolygóra lépni, csak mi a tökömet csinálok ott annyi ideig (fél év az út oda, fél év vissza, 1 évet ott kell tölteni, hogy Földközelben legyünk-minél kevesebb üzemanyaggal haza lehessen jutni).
-Ruha nem nagyon kell a szkafander miatt, minden mást meg kapnék valószínűleg. Egy fotót a családról, barátokról, alsógatya, zokni, póló, rövidnadrág. Több most nem jut eszembe.
-Biztos kapnék valamennyi pénzt, ha útközben kísérletezek- tudományos célok, iparban kapható fizetések, stb.
-HA hazajövök, akkor el tudnám költeni. :)
-Ez már egy kolonizált bolygó lenne, egy multiállammal (angol a hivatalos nyelv), de nem lesz olyan, hogy ez XY nemzetiségű ország.
-Olyan ez, mint a vadnyugat. Közösen hozzátok a törvényeket (inkább megállapodásokat). Amíg csak egy kb 50-100 ember van ott, felesleges törvényeket hozni. Max az emberölésre kell odafigyelni.
Részt vennék, sajnos nem beszélek angolul, így nem mehetek. Nem vinnék semmi személyes holmit. Fizetés? Mi a fenének?
Amcsik rendezik a mars expedíciót így több mint való amerikai nemzetiségű lenne, illetve a törvények is a normál emberi törvények lennének.
De ha ennek ellenére holnap beállítana valaki, hogy fel vagyok véve, akkor hezitálás nélkül igent mondanék!
4# Ez csak egyirányú jegyet tartalmaz. Nincs visszatérés!
itt jelentkezhetsz is:D
képzett és fizikailag tökéletes embereket keresnek.
fizetés nincs.
és vissza sem jöhetsz.
jó buli lehet,de mivel nem lehet visszajönni,én nem mennék.
nem tudnék gyakorira írogatni onnan:((
a felkészítést vállalnám,az biztos lenne 1 év,közben kapnám az amcsi fizut.
aztán az utolsó tesztek egyikén nagyon elrontanék valamit ami miatt kivennének a programból.
majd felvenném a pénzem és lelépnék a fenébe,menne a fene évekre az űrbe.
#7, de tudnál írni :D
legalul
nem lenne a legjobb a net :D
6 - 45 perc míg egy oldalt megnéz, de a kedvenceit odaküldhetik előre :)
végülis teljesen jó, 9gag index és gyakorin kívül (meg a legújabb macskás és failes videók) nem kell más :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!