Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nálatok is előfordul, hogy a...

Nálatok is előfordul, hogy a fiúk csak úgy ölelgetik a lányokat?

Figyelt kérdés
Általános suliban annyira nem volt ez szokás, ott csak 1-2 ember ölelkezett néha. (Legjobb barátok, barátnők) Most itt az új osztályban szinte mindenki ezt csinálja. Eddig azthittem ez csak a lányok között szokás,de valahogy a fiúk is rászoktak erre. Pl. ma mentem hazafelé iskolából az unokatesómmal (lány) és útközben hozzánk csapódott 4 fiú oszt.társam. Egy darabig együtt mentünk aztán elváláskor mindegyikük megölelt, engem és unokatesómat is, valamelyik még mondta is,hogy "szia x". Olyan furcsa érzés volt, hirtelen szinte lefagytam, de azért próbáltam viszonozni az ölelést. A lányoktól még nem is olyan bizarr ez számomra, mert közülük néhánnyal már beszéltem de a fiúk közül senkivel,nem tudnak rólam semmit,meg elég hallgatag vagyok. Vajon miért öleltek meg? Mással is előfordult már ilyesmi? 15/L

2015. szept. 10. 20:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

A BDG-ben rendszeres az ölelkezés mostanában de nem minden fiút ölelnek meg engem igen másokat nem, de én spec. nem vagyok híve ennek a cukcsiskodásnak herótom van tőle de valakit meg nem ölelnek meg pedig kellene neki egy, szóval tényleg társaság és értelmi, érzelmi IQ-függő...de hát ez az élet... aztán lehet hogy ilyen szívdöglesztő vagyok xD.

Persze nem akarom elvenni meg meghozni sem senki kedvéd semmihez és senkihez, de azt tudom, hogy a berzsenyis lányok folyton-folyvást mindenkit(a klikkjeikből)ölelgetnek...

klikk: kis csoport ami kialakul az osztályon belül, de lehet hogy ezt te is tudtad

a fiúk közt talán azért van puszinyaliölelés mert így imponálnak(vagy próbálnak) a lányoknak, úgyhogy jó pont ha megfigyeled, hogy nagyjából hány lány látja ezt és ebből további konzekvenciát levonni... tök poén lenne ha pesti berzsenyis lennél...na mindegy...nálam azért volt az ölelkezés mert én NEM voltam gólyatáborban ezért annyira nem ismertek de az is lehet hogy szimplán szimpinek tartottak, szóval ha majd lesz lánybarátod(nem szerelem v. hasonló)akkor ezen elbeszélgethetnél vele ha még tart a szokás, de lehet hogy nálatok is csak felszínesség szintjén marad meg(ahogy én érzem mostanában)na mindegy...amúgy lehet hogy vonzónak/szépnek/aranyosnak vagy cukinak(húúú mennyire egy nyomi szó ez...)tartanak és amúgy akarnak ismerkedni, akkor viszont ne trafáljátok el az identitásukat, mert szegények nem láttak még fehérnépet: egyszóval sok szerencsét, lehet hogy segítettem, lehet h nem, jó tanulást!!!az a fontos, nem csak a fiúk...15,5(/F)

2015. okt. 12. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

IIIIggggen!

Megy a taper százzal!

2015. okt. 12. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!