A legtöbb kamasszal előfordul, hogy csúnyának/csúnyábbnak látja magát, mint amilyen valójában?
Egyetértek a második válaszolóval.
Ez azért van így mert a kamaszok bizonytalanok hiszen alakulóban van az énképük és visszaigazolás éhesek, ha nem kapnak külső pozitív visszajelzéseket akkor erősödik a bizonytalanságuk..ördögi kör.
Ne másokhoz mérd önmagad, és ne legyél külvilágfüggő.
Mivel ez az időszak amikor az ember teste felnő, hirtelen megynúlik keze-lába, esetlen lesz, pattanásos és tombolnak a hormonok. Azért tegyük hozzá, a saját kamaszkori fotóimat elnézve csúnyáscska voltam, nem tudtam öltözni.
Mit lehet ellene tenni? Hát, idő és próbálkozás. Tanulj meg smikelni, öltözni, keress egy jó hajszínt, frizurát, talád meg a stílusod, sportolj, hogy alakuljon a mozgáskultúrád.
én is ilyen vagyok, egyszerűen nem tudom magamat elfogadni.
hogy miért? ez nagyon egyszerű: egészen 10 éves koromig úgy öltözködtem, mintha az ötvenes éveket élném, de ez addig fel sem tűnt, hogy csak én nézek így ki és, hogy nem vagyok ápolt mindaddig, amíg egy új közösségbe nem kerültem, és amíg el nem kezdtek sorba csúfolni. nagyon aggaszt a régi énem, utálok rá gondolni, senkinek sem beszélek róla és le is tagadom, ha valaki lát rólam egy régi képet. azóta háromszorosan jobban figyelek arra, hogy mit veszek fel. kérlek, hogy ne értsetek félre, de azért az tényleg kiábrándító tud lenni, ha valaki még mindig trapéznadrágokban és melegítőkben éli mindennapjait, és nem ismeri a cső -és cicagatyát.
és a mai napig nem tudom magam elfogadni a múltam miatt.
13/L
Fiatalon jól néztem ki, de így is bátortalan, szorongós voltam. (fiú, és gyenge)
Ma kopasz vagyok, pocakos, és vékony. Tiszta komédia :)
Sokat piszkáltak gyerekkoromban, végül rájöttem, hogy az a jó, ha felvállalom a bohóc szerepet, vagy ha azt nem is , megtanulok nevetni magamon, együtt a gonoszkodókkal. Úgy nem tudnak annyira bántani :) Önirónia, nagyon hasznos !
Manapság inkább ellenkezője.
Mert hallgatnak külvilág tudathiányos véleményére.
Külső szemszögből nézni dolgokat, gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!