Hogyan öljem meg a gyereket, hogy férfi lehessek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves srác vagyok. Most fogom szeptemberben kezdeni a főiskolát egy elég komoly szakon. Viszont van egy olyan érzésem, hogy "testileg" és lelkileg még nem állok rá készen. Határozott vagyok a céljaimban és akik ismernek már egy ideje azok tudják, de én még nagyon gyereknek érzem magam. 3 éve edzek, kisebb-nagyobb kihagyásokkal szóval annyira nincs eredménye és alacsony is vagyok, 180 centi. Annyira, jó hogy még sem én tűnök a legkisebbnek az emberek között. De a személyiségemmel nagyobb a baj. Nem sok barátom van, ami nem zavar, viszont már betegesen próbálkozok komolynak tűnni, de nyilván ez vagy nem tetszik a körülöttem lévőknek mert vagy nem illik hozzám, vagy mert ők nem szeretik a komoly dolgokat. Itt lenne az ideje változni, nem fent akadni a gyerekes dolgokon, komolynak lenni. De hogyan??2015. szept. 3. 16:48
11/18 anonim válasza:
Ez a 18 évesen felnőtt vagy fiam, olyan dolog mint a hajítsd el a kisautót kislányom dolog. Társadalmi nyomás vagy szülői nyomás miatt úgy érzed így kell lennie, ez a helyes. Nem attól leszel felnőtt mert komoly a kiállásod ettől inkább jégcsap leszel, hanem attól hogy önálló vagy, határozott, céljaid vannak és el is akarod érni, felelősséget vállalsz a tetteidért, udvarias vagy. Ezek mellett attól még maradhat benned gyerek, enélkül nem működne senki. :) Egy jó poén a barátokkal, vicces szituációk ezek mind az élet része akárhány éves vagy. Meg a felnőtté válás egy folyamat, nem úgy van hogy felkelsz és felnőtt vagy.
12/18 anonim válasza:
heti 1x menj el dugni lakásos örömlányhoz legalább 3 hónapon keresztül és kezdj el boxolni.
13/18 anonim válasza:
Neked még nem kell férfivá érned, hanem egy jó pszichológus kell mielőtt nem késő, de tényleg. Feltételezem, hogy Pesten tanulsz. BME? Ha komoly szakon tanulsz (hiányszakma), akkor csak a tanulásra koncentrálj, a diploma után jön a többi (pénz, nők). A 180 centi meg nem tudom hol alacsony, lennél a helyemben 170 centivel, akkor remegő kézzel már a kérdést sem tudtad volna begépelni.
14/18 anonim válasza:
Hova az istenbe akarsz te 19 évesen felnőni???
Meg minek???
Én itt vagyok 21 évesen és folyton arra törekszek, hogy csak annyira legyek "felnőtt", amennyire feltétlenül szükséges. Nem akarok idejekorán besavanyodott emberré válni. Még most is imádom bömböltetni a zenét, még most is rendszeresen kiposzterezem a szobám falát és továbbra is imádok bandázni a városban a barátaimmal.
Minek fosztanám meg magam ettől??
15/18 anonim válasza:
Az ember addig boldog, amíg megvan benne a gyermeki rácsodálkozás, öröm és ártatlanság csírája. Mért kéne ezt "megölni"? Magadnak akarj megfelelni, ne mások elvárásai szerint próbálj komolynak látszani. Úgyis kilóg a lóláb, mert zavar van az erőben, és ezt mindenki érzi. 19 évesen még gyerek vagy, senki nem is várja el, hogy tökéletesen kifejlett, magabiztos férfi legyél. A 180 cm-es "alacsonyságod", erős önbizalomhiányra utal. Inkább ezen kéne dolgoznod.
16/18 anonim válasza:
Örülj neki hogy még gyerek vagy, ne akarj felnőtt lenni, addig jó neked....
Nem lóverseny az élet.
17/18 anonim válasza:
27-28 évesig még igencsak gyerek a fiúk 90%-a, ezt tanuld meg
18/18 anonim válasza:
Igaz, lány vagyok, 28, és nem akarok felnőni.
Mármint dolgozom, döntéseket hozok, felelősségteljes ember vagyok, de ehhez nem kell NŐnek lenni.
Ha megölöd magadban a gyereket, a férfi sem lesz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!