Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek sok az olyan...

Szerintetek sok az olyan férfi aki sosem szeretne majd gyereket? Vagy előbb-utóbb mindnél bekattan?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék soha, soha nem is vágytam rá. Azt nem mondom, hogy nem szeretem őket, mert szeretem, de az sok lenne ha egész nap egy gyerekkel kéne törődnöm. Nem értek én ehhez! Meg én szeretem azt, hogy bármikor ha úgy van elmehetek bárhová, és nem kell azon agyalnom, hogy ki vigyázzon a gyerekemre. Nem kell pelenkáznom, etetnem, gügyögnöm, játszanom, elhanyagoltnak éreznem magam emiatt. Azonkívül hiú is vagyok, nem akarok kövér lenni. Még csak az kéne, hogy a férjem szebb nők után kuncsorogjon, miközben én röfi röff vagyok. Nem akarok röfi röff lenni! :( Biztos velem van a baj, bennem van a hiba, vagy éretlen vagyok nem tudom, de rosszul vagyok a gondolattól is, hogy valami egyre nagyobb legyen bennem! Nem beszélve a szülés utána depresszióról, meg az átalvatlan éjszakáktól, meg a megcsúnyulásról. Egyszer rémálmom is volt erről! :(

Egy férfinak mindig könnyebb amúgy is új életet kezdeni ha szétmennek, egy nőnek meg ott a gyerek, igaz mondjuk az után a férfi után se kapkodnak a nők, akinek tartásdíjat kell fizetni!

Bár fiatal vagyok még, hogy ilyeneket kijelentsek, hogy nem és nem, de ha eddig nem változott a véleményem szerintem nem is fog!

Az a férfi még nem született meg, akiben én megbíznék, és gyereket mernék szülni! Nem nem! Necces dolog!

Lehet egy deviáns barom vagyok, de hazudnék ha nem ezt mondanám, de nem szoktam mondogatni, de ide leírom, mert úgysem ismer senki!

Egyébként nem vagyok komolytalan, ledér nő, szóval nem ez áll a háttérben, csak eleve sajnálom az elvesztegetett kamaszkoromat, túlságosan bezárkóztam, és egy gyerek ismét megint elszigetelne a külvilágtól mert azzal otthon kell lenni meg egyebek!

Szerintetek találhatok attól egy rendes embert, aki teljesen normális, csak épp ő sem szeretne gyereket? Vagy inkább csak azok nem akarnak, akik nagy megbízhatatlan mihasznák?

2014. ápr. 10. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyszer majd megváltozik a véleményed és megszűnik ez a probléma. :)
2014. ápr. 10. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:

"Az a férfi még nem született meg, akiben én megbíznék"

Az a nő még nem született meg, akiben meg én megbíznék!

Főleg, amióta olvasgatom itt a Gyíkos történeteket...

Látod, én pl. egy teljesen normális 40-es férfi vagyok, meggyőző egzisztenciával.

Nagyon jól boldogulok egyedül is, és ráadásul gyereket sem akarok.

2014. ápr. 10. 22:59
 3/8 A kérdező kommentje:
ebben az egészben az egyébként a legviccesebb, hogy gyerekekkel akartam foglalkozni, aztán a sors közbelépett :)
2014. ápr. 10. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Sok van. Ha meg mégis bekattan, az úgy 45 éves kora fölött...
2014. ápr. 10. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok férfi nem akar gyereket. Àltalában a gyerekvállalás az úgy néz ki, hogy megbeszélik, hogy maaaaajd egyszer, sokára... a férfi ebben meg is nyugszik, hogy majd sokára, viszont egyszer csak elé toppan a felesége sugárzó arccal, hogy hát ő "véletlenül" terhes lett, pedig szedte ám a gyógyszert... örüsz drágám? És drágámnak nincs mersze kimondani, hogy örül a fene, hát nem ezt beszéltük meg, vegesd el! Hogy kérhetné már meg valaki a feleségét, hogy menjen abortuszra, micsoda lelketlenség lenne az... így hát összeszorítja a fogát és jó képet vág a dologhoz, amíg bír. Nézd meg a válási statisztikákat: a legtöbb válás a gyerek születése utáni 1-2 évben van, nem véletlenül.
2014. ápr. 10. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem találhatsz, de elég ritka ez a típus.

Én sem akarok gyereket, ezért nekem is egy olyan nő kéne, aki szintén nem akar. Régóta keresgetek a nők közt, de ilyet nagyon ritkán találok. Az sem lenne baj, ha már van neki gyerek, mert szeretem amúgy a kis lurkókat, csak én a könnyű, kényelmes életet szeretem, és ki nem állhatom a gürit, meg a stresszt, ezért nem vállalnám a gyerekét, mint pótapa, csak lennék a barátja a nőnek és kész.

Hogy normális vagyok-e az nehéz kérdés, de szerintem jó ember vagyok. Nagyon békés, nyugodt természetem van, könnyű velem kijönni. Emellett megbízható vagyok, soha nem csaltam meg egy nőt sem, és őszinte voltam velük mindenben. Viszont elég sok furcsaságom van, amit sokan nem értenek meg. Magamnak való vagyok, és sok tekintetben másként gondolkodó. Anyagias is vagyok, de ez csak azokat zavarja, akik szórják a pénzt hülyeségekre, míg mások átveszik a spórolási módszereket. Mihaszna nem vagyok, de vannak, akik lustának tartanak. Ezek véleményére viszont nem szabad adni, mert ők megint csak a túlsó végleten levő buzgómócsing emberek, akik folyton güriznek, alig alszanak és alig szórakoznak. Plusz vállalnak 4-5 gyereket, csak azért, hogy a sok meló miatt alig lássák őket, és a meleg családi otthon helyett a zord melóhelyükön éljék le a kőkemény 50 évüket, mielőtt elviszi őket a szívroham.

32F

2014. ápr. 11. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Jól beszélsz!

Hasonlóan gondolkozom, és a "kispolgári családmodell" megvalósítása helyett inkább autókat tartok, és utazgatok.

Sajnos normális nőt nem találni.

Mindenütt csak ezek az "emancipuncik" vannak.

Ezeket más nem érdekli, csak az állandó pasizás, és hogy melyiket hogyan lehet lehúzni anyagilag.

Lusták, házi munka egyiknek sem akaródzik, és a főzőtudományuk is abból áll, hogy rendelnek egy pizzát...

A pasi meg keressen milliókat, de siessen haza mosogatni, mert nekik nem volt idejük rá az egész napos netezés meg tv nézés mellett.

Ha meg minden kötél szakad, akkor gyorsan szülnek egy gyereket, hogy bebiztosítsák magukat anyagilag.

Szóval kihaltak a normális nők.

49F

2014. ápr. 11. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már ott tartok 25 évesen, hogy bnőt se akarok, nem az, hogy gyereket. Mai korombeli lányok 95%át egy gyerek közelébe se engedném, mert tuti, hogy kárt tennének benne.
2014. ápr. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!