Bryan 88 kérdése:
Én 21 éves vagyok (Férfi) az életem remek de nem akarok soha gyereket szerintem az csak teher miért is van erre szükség ha nem akar valaki?
Figyelt kérdés
Én 21 éves vagyok (Férfi) mindenem megvan elég jól élek és a csajokkal is jól állok, de viszont soha nem akarok gyereket minden ismerősöm akar később 28-36 évesen de én nem, én szeretném élvezni az életet edzeni ameddig csak tudok bulizni utazgatni nekem ez az "ÉLET" ebbe mi a rossz ha így fogom fel az életet? :D2014. febr. 10. 14:30
1/3 anonim válasza:
Megmondom. Az, hogy egyedül fogsz megmurdálni és semmit nem hagysz magad után.
2/3 anonim válasza:
Én nő vagyok, és gyanígy gondodlom. Én speciel sosem szerettem a kisgyerekeket. Párszor megfordult a fejemb, hogy örökbefogadok egy autistát, de hogy magam hozzak világra egy gyereket, az kizárt.
3/3 anonim válasza:
Nincs rá szükség, ha nem akar valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!