Vannak olyanok, akik a tudományba is meg az ezotériába is hisznek?
8-as!
Mert nem érted az egészet, és le is írtad, hogy téged nem is érdekel a téma. Akkor hogyan mondasz fölötte bármilyen ítéletet, főleg elítélőt, ha nem ismered, és nem is akarod megismerni ezt a jelenséget? Amit Uri Geller csinált, az tiszta pszichológia, és arra nem mondhatja senki, hogy nem működik, hiszen több millió ember jár pszichológushoz gyógyulni.
# 11
Uri Geller egyszerű bűvész. A műsora pedig gagyi volt.
Szerintem nem zárja ki egymást a kettő,mindkettőben lehet hinni.Pl ha 100 évvel ezelőtt lerajzolod valakinek a DNS molekula alap felépítését, gyogyósnak néz.meg boszorkánynak vagy mittudom én minek,ma meg a biológia alapja.Sőt van egy rokonom aki érdekes dolgokat lát(szándékosan nem írom le mit,hátha zavarná).Ha nem tudom hogy 100% ban megbízható ember gyogyósnak nézném,de mivel a képessége által segített hiszek az ilyesmiben.
Kamu emberek mindig lesznek akik kihasználják az embereket,de attól még lehetnek dolgok amik igazak.
Tiszta röhej, hogy a kérdés kapcsán Uri Gellerrel jöttök páran. :-D Ugyanaz mint David Copperfield. Szemfényvesztés!
Semmi köze a kérdéshez. Teljesen egyértelmű,hogy ezek a mágusok szemfényvesztők, ezt a közönség is tudja. Semmi köze a tudományhoz és az ezotériához,de az emberek élvezik az átverést, mert nem értik hol rejtőzik a titok.
A kérdés inkább oda vezet, hogy vannak megmagyarázható és megmagyarázhatatlan dolgok, és ezek hogyan függnek össze, hisz -e valaki egy időben az összefüggően bizonyított és a még nem bizonyított dolgokban?
Miért zárná ki egymást? Szerintem te a materiális világnézetűekre meg az ezósokra gondolsz.Az a kettő ütheti egymást.De engem például érdekelnek a tudományok, ugyan akkor hiszek bizonyos természetfeletti erőkben, jelenségekben, sőt, tapasztaltam is párszór ilyesmit,
csak a tudomány még nem tud pontos magyarázatot adni az ilyen jelenségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!