Ki hisz az ezotériába ki nem?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 10:48
1/8 anonim válasza:
Mit értesz ezotéria alatt pontosan, először azt kéne tisztázni, mert nem mind1 a válaszok szempontjából.
2/8 anonim válasza:
Nem hiszek, a szellemekben, vámpírokban, plejádokban, reptoidokban és az egyéb hülyeségekben. Nem hiszek a vonzás törvényében, az agykontrollban, a jóslásban amivel csak szegény hiszékeny embereket húzzák le. Hiszem, hogy a földön kívül is van élet, logikátlanabb lenne, ha nem lenne, mivel a világűr hatalmas, de nem lesz semmilyen invázió, a távoli bolygókon élők sem tudnak ilyen sokat utazni és ilyen hatalmas távokat szerintem sosem fogunk tudni megtenni. Sok érdekes, megmagyarázatlan dolog van a világban, de régen még több volt és mindegyikre találtunk magyarázatot, a mostaniakra is fogunk, legalább egy részére és ezeknek a jelenleg megmagyarázhatatlan dolgoknak semmi közük a mágiához és a spiritualitáshoz. Szóval abban, amit a legtöbb ember hív ezotériának nem hiszek.
3/8 Won válasza:
Én hiszek, de nem azt mondom ,hogy mindent el is hiszek!
Megvan, hogy mik azok és mik nem.
4/8 Antimod válasza:
Az ezotériában nem lehet hinni, mert gyűjtőfogalom.
Meg vagyok győződve róla, hogy vannak túlvilágok, egyéb világok, Isten, és nem anyagi entitások a Földön is.
Ugyanez vonatkozik a "földönkívüliekre" is, akik szerintem egy párhuzamos világ küldöttei, nem másik naprendszerből jönnek.
A vérfarkasok, vámpírok, görényemberek stb. nem tartozik abba a kategóriába, amiknek számomra igazolt a léte. A jeti és a Bigfoot már más tészta, de velük kapcsolatban is szkeptikus vagyok.
Az agykontroll és a meditáció hatékonyságát kár tagadni.
5/8 Shai-Hulud válasza:
Pontosan!
Ki hisz, ki meg nem.
6/8 A kérdező kommentje:
És aki hisz a szellemekben démonokban az elhiszi a földönkívüli élőlények létezését vagy a kettő egygüt nem működik ?
2012. aug. 1. 12:42
7/8 anonim válasza:
Nem működik a 2 együtt, mert más meséből vannak.
8/8 anonim válasza:
Én hiszek mert nekem mindíg beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!