Amikor valaki megkérdezi, hogy szoktál a szexelni akkor az jó válasz rá, hogy "introvertált vagyok"?
olyan kicsit célzó, de mégsem az, hogy azt mondod, hogy nehezen ismerkedsz és még nem jött össze
pl doki megkérdezi, hogy szexuális úton terjedő betegségek közrejátszatnak az állapotodhoz..és erre mondod, hogy "nos, én introvertált vagyok"
"szexuális úton terjedő betegségek közrejátszatnak az állapotodhoz?"
Nem.
Kérdés meg is van válaszolva.
Ha én olyan indiszkrét bunkó lennék, hogy ilyet kérdeznék egy nőtől, hogy szexelt-e már, akkor ha azt válaszolná felháborodva, hogy "semmi közöm hozzá", akkor azt teljesen normális válasznak fognám fel, és lelkiismeretem lenne, hogy ilyen bunkó voltam, elnézést is kérnék tőle.
De ha azt válaszolná zavartan, hogy "túl introvertált vagyok", akkor ledöbbennék, és azt gondolnám magamban, hogy "úr isten, ez de szánalmas :D :D". Ezután a haverjaimnak sörözés közben elmesélném, hogy milyen nyomorék nővel találkoztam, és mindenki kiröhögne.
számomra a semmi közöd hozzá olyan túl egyszerű és magától értetődő, az introvertált vagyok az meg érdekesebbnek hangzik
am nem nő vagyok :D
nem mondanám ezt orvosnak, csak kíváncsi voltam számotokra, hogyan hatna, ugyanis ez a téma elég kényes a mai világban , főleg ha az ember még nem csinálta, sajnos :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!