Miert kezdenek ilyenek lenni a mai fiatal lányok és a fiúk? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval a mai lányoknál már az a menő, hogy minél hamarabb elveszítsék a szüzességüket és utána meg ezzel vágánykosnak hogy huu én már ilyen fiatalon megtettem plusz persze ezt hogyan? Vagy 2 kiló sminkkel és úgy néznek ki mint egy ribizli és ez jo nekik. Szinte minden lány tiszta sablom mivel ugyan azt csinálja az összes.
A fiúknál nagy divat az ecset haj... Lehet olcsóbban jön ki a festés ez miatt nagy sláger, de nekem rohadtul nem jön be...
A lányoknak miért mindig az ecsethaju hülye gyerekek kellenek akiknek van pénzük szarasig de semmi több. A magam fajta csóró srác akinek nincs festésre alkalmas haja azokat meg lenézik a francba, mikor lehet hogy belülről lehet pont forditva van... Miert van ez? :(
2015. aug. 21. 23:26
11/15 anonim válasza:
Nálunk 13 évesen suliban már volt aki azt mondta, hogy nem szűz, és az a csaj volt a legmenőbb. Persze nem tudtuk hogy igazat mond e.
12/15 anonim válasza:
Valaki behozott valami újat, a többi meg ment utána, mert tetszett neki, hogy új, és különlegesnek találta, és ő is különleges akart lenni.
13/15 anonim válasza:
Ne haragudj a beszólást, de naponta felteszi valamelyik nem a "másiknak miért csak a külső számít" illetve a "mi lett a mai fiatalokkal" kérdést. Unalmas már. Nem lehet megmondani, miért ez tetszik kinek, és ha meg lehetne, az se segítene rajtad, mert mint mondtad, nem vagy ilyen. Keress vissza, olvasgass. Vagy majd egyszer, talán évek múlva lesz egy barátnőd, nem feltétlenül a sulidból, és akkor lenyugszol, de 30 éves korodra ide jársz majd "minden nő dugni való p**csa" jellegű kommenteket hagyni. Most mit várj, mit válaszolunk?
14/15 anonim válasza:
mert ciki,ha van rajtad valami,ami nem olyan,mint a megszokott. Bármi. Nekem pl. csomó olyan cuccom van,ami a mai átlagnak ciki. Könnyebb és kényelmesebb a tömegben elvegyülni, mint valamiben eltérni tőle. Van erre egy jó példám: mivel évvesztes voltam, hamarabb kezdtem el erni,mint az évfolyamomban bárki. 11 évesen 56 kg voltam és kb. 165 cm. 12.-ben: 167 cm,54 kg. Gyerekkoromban meg tanár is beszólt,hogy milyen köver vagyok. Érettségi elött ugyanaz a tanár megdicsérte az alakom. És ez csak annyi volt,hogy hamarabb értem,mint a többiek.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem semmi hallod :D
2015. aug. 24. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!