Miert kezdenek ilyenek lenni a mai fiatal lányok és a fiúk? (többi lent)
Szóval a mai lányoknál már az a menő, hogy minél hamarabb elveszítsék a szüzességüket és utána meg ezzel vágánykosnak hogy huu én már ilyen fiatalon megtettem plusz persze ezt hogyan? Vagy 2 kiló sminkkel és úgy néznek ki mint egy ribizli és ez jo nekik. Szinte minden lány tiszta sablom mivel ugyan azt csinálja az összes.
A fiúknál nagy divat az ecset haj... Lehet olcsóbban jön ki a festés ez miatt nagy sláger, de nekem rohadtul nem jön be...
A lányoknak miért mindig az ecsethaju hülye gyerekek kellenek akiknek van pénzük szarasig de semmi több. A magam fajta csóró srác akinek nincs festésre alkalmas haja azokat meg lenézik a francba, mikor lehet hogy belülről lehet pont forditva van... Miert van ez? :(
RTL Klub, TV2
Elérték a céljukat.
Amióta világ a világ, volt divat. És a szexet is szerették az emberek. A lányok pedig már ovis korukban elcsenik az anyukáik sminkkészletét. Van ez így.
Keresd meg a te saját stílusod. Megjegyzem, az ecsethaj pont ugyanannyiba kerül, mint egy másmilyen. Ha úgy érzed, hogy a frizura segítene, akkor vágasd te is olyanra. Akkor esetleg kíváncsiak lesznek a belső értékeidre is.
A válasz: Az a menö aki követi a divatot!
Én meg pont leszarom!(ez a lényeg) :)
Ted ezt te is és nyugodtabban élsz. :D
Nem lehet lesz.rni, mert minden nap ottvan az ember szeme előtt.
Miért szeretik a pávákat?
Mert kb ők vannak becsoportosulva minden területe, nincs valami ellenstílusirányzat, bemész egy discoba ott csak pávák lesznek.
Nyíltan senki nem meri kimondani a véleményét és nemis nagyon lenne hatása. Csak gép mögül pusmognak.
most ez a divat, 5 év múlva már ciki lesz... 10 éve mindenhol emok futkoztak, most már alig látni egyet - egyet.
legyél olyan, ahogy jól érzed magad. ők azért csinálnak ecsethajat, mert így érzik jól magukat, te azért nem csináltatsz olyan frizurát, mert te így vagy boldog. ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!