Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert kezdenek ilyenek lenni...

Miert kezdenek ilyenek lenni a mai fiatal lányok és a fiúk? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval a mai lányoknál már az a menő, hogy minél hamarabb elveszítsék a szüzességüket és utána meg ezzel vágánykosnak hogy huu én már ilyen fiatalon megtettem plusz persze ezt hogyan? Vagy 2 kiló sminkkel és úgy néznek ki mint egy ribizli és ez jo nekik. Szinte minden lány tiszta sablom mivel ugyan azt csinálja az összes.

A fiúknál nagy divat az ecset haj... Lehet olcsóbban jön ki a festés ez miatt nagy sláger, de nekem rohadtul nem jön be...

A lányoknak miért mindig az ecsethaju hülye gyerekek kellenek akiknek van pénzük szarasig de semmi több. A magam fajta csóró srác akinek nincs festésre alkalmas haja azokat meg lenézik a francba, mikor lehet hogy belülről lehet pont forditva van... Miert van ez? :(

2015. aug. 21. 23:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és 14/f vagyok
2015. aug. 21. 23:29
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

RTL Klub, TV2

Elérték a céljukat.

2015. aug. 21. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Szinte minden nap van egy ilyen kérdés, és nincs rá igazi válasz. Ilyen a világ, ez van!
2015. aug. 21. 23:30
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Amióta világ a világ, volt divat. És a szexet is szerették az emberek. A lányok pedig már ovis korukban elcsenik az anyukáik sminkkészletét. Van ez így.

Keresd meg a te saját stílusod. Megjegyzem, az ecsethaj pont ugyanannyiba kerül, mint egy másmilyen. Ha úgy érzed, hogy a frizura segítene, akkor vágasd te is olyanra. Akkor esetleg kíváncsiak lesznek a belső értékeidre is.

2015. aug. 21. 23:33
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

A válasz: Az a menö aki követi a divatot!

Én meg pont leszarom!(ez a lényeg) :)

Ted ezt te is és nyugodtabban élsz. :D

2015. aug. 21. 23:34
 6/15 anonim válasza:
Vannak, akik így érzik jól magukat. Nem lehet és nem is kell őket megérteni. Maradj olyan, amilyen vagy. Sokkal értékesebb maradsz, ha nem állsz be az ecsethaj-sorba.
2015. aug. 21. 23:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet lesz.rni, mert minden nap ottvan az ember szeme előtt.

Miért szeretik a pávákat?

Mert kb ők vannak becsoportosulva minden területe, nincs valami ellenstílusirányzat, bemész egy discoba ott csak pávák lesznek.

Nyíltan senki nem meri kimondani a véleményét és nemis nagyon lenne hatása. Csak gép mögül pusmognak.

2015. aug. 21. 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Lányoknál régen is így volt. Fiúknál meg nem ez volt, úgy látszik ma már divat b☻zisan öltözködni, és ilyen ecsethajat csináltatni, régen az ilyeneket "B☻zi, homár, meleg, langyi" meg egyéb szép jelzőkkel illeték meg.
2015. aug. 21. 23:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Igaz, régen ez volt a divat :D

[link]

[link]

2015. aug. 21. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:

most ez a divat, 5 év múlva már ciki lesz... 10 éve mindenhol emok futkoztak, most már alig látni egyet - egyet.

legyél olyan, ahogy jól érzed magad. ők azért csinálnak ecsethajat, mert így érzik jól magukat, te azért nem csináltatsz olyan frizurát, mert te így vagy boldog. ilyen egyszerű

2015. aug. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!