A macskák kb mennyi idősen kezdenek el kóborolni? Egy 8 és fél hónapos nem fiatal még a kóborláshoz?
Ugyanis tegnap óta nem láttam...Van több cicám, apu adott nekik reggel enni, és nem tudja pontosan, hogy látta-e. Én meg úgy emlékszem, mintha dél körül láttam volna, de az sem biztos, csak az, hogy tegnap este sem láttuk, és ma reggel sem. Még csak 8,5 hónapos...Szerintem még túl kicsi a kóborláshoz, főleg ilyen időben. Ha nem jön haza délután kb 3ig, akkor elmegyünk megkeresni.
Szerintem nem olyan buta cica, de azért aggódom érte...
A ti cicátok mikor ment el kóborolni először?
:)
De azért szerinted megkerül? Nekem is van sok cicám, volt, hogy nagyon sokáig nem kerültek elő, de félek, őt még soha nem láttam házon kívül [bár apám azt állítja, hogy ő már látta kint az utcán párszor], meg szerintem még nagyon fiatal...bár, ha meggondolom egy másik cicám, aki 1 éves, ő is valahol 8 hónapos kora körül kezdett kimászkálni, csak ő mindig hazakerült :S
Sajnos én is tudom, hogy mik történhetnek, ezért is félek nagyon. Főleg, hogy szilveszter volt, és ilyenkor sok hülye mászkál az utcán...:S
Annyit biztosan tudok, hogy autó nem ütötte el, mert nem láttam macskát elütve az utakon.
De szerintem ember sem bánthatta, mivel nem az a fajta cica, aki minden emberrel barátkozna, ha meglát egy idegent itthon, rögtön szalad.
Esetleg a kutyáktól tartok...:S
De nagyon remélem, hogy hazajön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!