Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem ugrik be az ismerőseim neve?

Nem ugrik be az ismerőseim neve?

Figyelt kérdés

Ez valami betegség?

Nem jut eszembe az emberek neve akiket ismerek.Többször is volt hogy megláttam egy ismerősöm akit évek óta ismerek futólag,felismerem de egyszerűen nem ugrik be a neve.Köszön valaki az utcán,visszaköszönök,tudom hogy honnan ismerem de a nevét nem tudom felidézni.A másik kínos pillanat meg mikor köszön valaki én meg elmegyek mellette és esetleg visszafordulva visszaköszönök.Gondolhatja hogy jó nagy bunkó vagyok,közben meg csak fogalmam nincs hogy kicsoda.Van valakinek hasonló problémája?

2015. aug. 17. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is elég sokszor vagyok így. Rengeteg ismerősöm van, de sajnos csak kb 30%-nak tudom így elsőre a nevét.

Mindenkinek nem egyforma a memóriája.

2015. aug. 17. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nehezen jegyzem meg a neveket,de ha egyszer valakiét megjegyzem azt soha nem felejtem el,mindenki más....
2015. aug. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!