Kitöltöttem a mensa IQ tesztet és 75 jött. Retardált vagyok?
Figyelt kérdés
Életem első IQ tesztje volt, teljesen váratlanul értek a furcsa és logikátlan kérdések. Amúgy okleveles mérnök vagyok, most csinálom az msc-t, sosem éreztem magam debilnek vagy hasonlónak. Azt olvastam hogy 80-as szint alatt értelmi fogyatékosnak számítok.2015. aug. 16. 18:00
11/22 A kérdező kommentje:
Először azt se tudtam mi van. Semmi leírás vagy valami... semmi nem volt.
2015. aug. 16. 19:31
12/22 anonim válasza:
Nem olvastam el a kommenteket.
Az intelligencia egy nagyon NAGYON tág fogalom. Az IQ teszt az emberi intelligencia egyetlen egy mellékágát teszteli, és sajnos az ember képes elhinni azt, hogy ha ezen az egy területen elbukik, akkor ő buta. Erről senki nem tehet, mert a rendszerünk működteti így.
Szimplán nem vagy túl jó egy bizonyos területen, ennyi. Az IQ tesztben található tudás fejleszthető, nem vagy lemaradva semmiről.
13/22 anonim válasza:
szerintem ha egy ember elgondolkozik azon hogy retardált vagy sem, már eleve nem lehet az mert csak a hülyék biztosak benne hogy nem hülyék :D
14/22 anonim válasza:
13-as, neked mennyi jött ki ezen a teszten? :)Ha még nem csináltad meg, akkor most gyorsan kitöltheted. :)
15/22 anonim válasza:
még sosem csináltam, miért kérded? :D
16/22 anonim válasza:
Az nem intelligencia, ha begyakorolsz pár "típusfeladatot". Ez pont ott mutatkozik meg, hogy az előtted levő feladattal hogy boldogulsz. Akkor is, ha olyat még nem csináltál.
17/22 anonim válasza:
Én megcsináltam, és kíváncsi vagyok kinek sikerült nálam jobban/ rosszabbul. :)
Állítólag a felső 5%-ban vagyok, szóval az emberek 95%-a nem éri el azt a szintet, amit én igen.
18/22 anonim válasza:
Az enyém 125+ lett elsőre,de nem gondolom magam okosabbnak egy mérnöknél :)
19/22 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy okosabb vagyok náluk, csak épp jó volt a gondolkodásom ebben a tesztben. :) Nekem 125 lett.
20/22 A kérdező kommentje:
De ezek csak típusfeladatok.
2015. aug. 17. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!