Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most ténleg ilyen hülye...

Ez most ténleg ilyen hülye vagy csak álca?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy új osztályban középsuliba és van egy olyan osztálytársam aki FULL 5 ös tanuló a tanároknak nyal mint a hülye meg minden de a szünetekben rohadtul idegesítő és folyton minecraftról beszél és valami james mc és norbijó rol. A viccei rohadtul bénák és azt mondta nekem az új osztálytásram h általános iskolába is ilyen volt XD

Nem hittem el h ténleg vannak ilyen retardált emberek!! XD

+ Hogyha valaki megveri mert olyan idegesítő és teljesen olyan mint egy pióca akkor általába egy kicsit megbántják fizikailag akkor bömböl mint egy frissen szabadult gyépés és kármkodik utána meg morog XD Jön a tanár h mit képzelünk magunról meg minden h ezt csináljuk XD De hiába mondjuk neki h "kuss" meg "menjél már inenn" (stb minden sértő kifejezés) olyan mintha megsem hallaná XD

Arról nem beszélve h egyszer látta valaki h ülve pisil és amikor megkédezzü őt h :"Szeretnél majdegyszer barátnőt?" NEM "Akarsz majd szexelni?" NEM "Szereted a lányokat?" NEM és gondolom még a nemiszervéhez sem nyúlt soha XD

Ez már nagyon súlyos eset én úgy gondolom :D Véleményetek?

Kiváncsi vagyok h hogyan nevelték :D

2014. dec. 3. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hany evesek vagytok? 10? Mar csak az ertelmi szinvonaladbol itelve.
2014. dec. 3. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Irigyek vagyunk, hogy más könnyebben tanul?... Csúnya dolog. Amúgy mi közötök ahhoz, hogy ki hova nyúlkál magán?
2014. dec. 3. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Legalább az XD az megy, az is valami.
2014. dec. 3. 14:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Húsz év múlva a kis cimborádnak jól fizető diplomás állása lesz meg új német verdája, te meg majd állsz sorba a segélyért, akkor majd kicsit máshogy fogod látni a dolgokat, meg olyan nagyon nagy pofád sem lesz már, öcsisajt.
2014. dec. 3. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:

# 4

Valószínű, hogy nem, ha ennyire félre szocializálódik.

Csak azért, mert a szülők erősen fogják és jó jegyeket szerez az iskolában, még nem jelenti azt, hogy sokra viszi az életben. Az ilyen tipikus kocka gyerekek általában később is megmaradnak anyuci szoknyája mellett, és az lesz, amit az anyja akar. Egyedül pedig nem tudnak boldogulni. (ez látszik az iskolában is)

2014. dec. 3. 14:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Ismered azt a mondást, hogy a saját házad körül seperj?

Értelmetlen zagyvaság, amit itt összehordtál, nem tudod magad kifejezni, nem használsz írásjeleket, butának tűnsz. Te sokkal problémásabb vagy, mint az osztálytársad, akiről írsz.

2014. dec. 3. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nekem te inkább tűnsz idegesítőnek és hülyének az alapján amit ide írtál, mint ő.

Persze a sráccal sem kóser minden. Valószínűleg már általánosba is szapulták, mert ott sem tudott beilleszkedni. Nyilván próbálja keresni a korabeliek társaságát, ezért tesz úgy, mintha nem hallaná, mikor elkülditek.

Mikor kérdeztek tőle valamit akkor ösztönből nemet válaszol, mert fél hogy kiforgatjátok a szavait, ha igent mond. Persze az is lehet, hogy homoszexuális, vagy aszexuális. Akkor viszont semmi meglepő sincs ezekben a válaszokban.

Ha ilyen marad, akkor nehéz középsulis évei lesznek. Neked viszont nehéz életed, ha ilyen szekálós genya maradsz, mint amilyen most vagy.

2014. dec. 3. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:

# 5/7

Azért ezzel nem teljesen értek egyet. Nekem volt ilyen osztálytársam anno gimiben akit mindenki szapult, mérnökinformatikus lett belőle és most havi 4-500 ezret keres, pedig jóformán még pályakezdő.

2014. dec. 3. 17:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Én magamrol nem mondtam semmit csak egy olyan társaságban vagyok ahova ő akar "beilleszkedni" és én inkább magamban röhögök és nem mondtam olyat h ő nem fogja semmire se vinni meg én is jó tanuló vagyok. -.-
2014. dec. 3. 18:29
 10/13 anonim ***** válasza:

,,Én magamrol nem mondtam semmit..."

Mondani nem mondtál, de akaratlanul is sokat megmutattál a személyiségedből azzal, hogy milyen módon tetted fel a kérdésedet.

2014. dec. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!