Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most ténleg ilyen hülye...

Ez most ténleg ilyen hülye vagy csak álca?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy új osztályban középsuliba és van egy olyan osztálytársam aki FULL 5 ös tanuló a tanároknak nyal mint a hülye meg minden de a szünetekben rohadtul idegesítő és folyton minecraftról beszél és valami james mc és norbijó rol. A viccei rohadtul bénák és azt mondta nekem az új osztálytásram h általános iskolába is ilyen volt XD

Nem hittem el h ténleg vannak ilyen retardált emberek!! XD

+ Hogyha valaki megveri mert olyan idegesítő és teljesen olyan mint egy pióca akkor általába egy kicsit megbántják fizikailag akkor bömböl mint egy frissen szabadult gyépés és kármkodik utána meg morog XD Jön a tanár h mit képzelünk magunról meg minden h ezt csináljuk XD De hiába mondjuk neki h "kuss" meg "menjél már inenn" (stb minden sértő kifejezés) olyan mintha megsem hallaná XD

Arról nem beszélve h egyszer látta valaki h ülve pisil és amikor megkédezzü őt h :"Szeretnél majdegyszer barátnőt?" NEM "Akarsz majd szexelni?" NEM "Szereted a lányokat?" NEM és gondolom még a nemiszervéhez sem nyúlt soha XD

Ez már nagyon súlyos eset én úgy gondolom :D Véleményetek?

Kiváncsi vagyok h hogyan nevelték :D

2014. dec. 3. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam mondani... Nem kellett magadról semmit elmondani - a stílus maga az ember.
2014. dec. 3. 19:57
 12/13 anonim válasza:
Mellesleg ennek a kerdesnek mi ertelme volt? Anyam, te valami nagyon gaz gyerek lehetsz, ne haragudj😂
2014. dec. 3. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Az osztalytarsad ugyetlen a beilleszkedesben. Viszont ez nem lesz mindig igy mert igyekvo es okos. Ezek a sracok legkesobb egyetem alatt palfordulason mennek keresztul, ott mar a teljesitmenyt jobban ertekelik mint a joarckodast. Ne tevesszen meg amit a tv-ben latsz, a valo eletben nem az onmegvalosito egyenisegek a sikeresek, hanem a szorgalmas, okos, kitarto emberek, meg ha unalmasak is. Nekem is volt ilyen oszt.tarsam, szivattak is eleget altalanosban. Most Brusszelben dolgozik, az ujeveket rendszerint Las Vegasban tolti. Ugyhogy ne piszkald a nyomit, mert lehet hogy egyszer o ad neked munkat, es amig te egy 20 eves bmw hatso ulesen probalod a nagyseggu felreszeg csajodon megtalalni a lukat, addig oneki egy nyugati varos szallodai szobajaban 2 bombazo kapkodja ki egymas szajabol azt a farkat, amit ma meg a wc-be logat...
2014. dec. 5. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!