Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek, "hogy kérjem el...

Szerintetek, "hogy kérjem el a házit"? (enyhén retardált kérdés. )

Figyelt kérdés

Következő a helyzet: 14/F vagyok, enyhén/közepesen szociális fóbiás, és nem voltam ezen a héten iskolában. Eddig egy lány osztálytársamtól kértem a házit, aki kb. 300 méterre lakik, azonban most kénytelen voltam egy időre máshová költözni (apámékhoz, szüleim elváltak, lényegtelen információ), s most több kilométerre vagyok.

A házi/órai munka lekérdezése eddig úgy történt, hogy az út rövidségéből fakadóan egyszerűen hazavittem, megvan, megy vissza. Most azonban úgy gondolom, (az eső miatt is, amely most igen intenzív...) a legjobb megoldás az lenne, ha egyszerűen odavinném a felszerelésem, és ott helyben lemásolnám... Nem tudom, ez mennyire lepné meg, főleg azért, mert rólam az emberek többségének negatív képe van (valószínűleg a "leendő" válaszolóknak is az lesz xd) rólam, nem tudom, úgy éreznék-e, hogy valami "betegséget", "koszt" hurcolok be (nagyjából egyébként már meggyógyultam...).

Nem tudom, mennyire hat retardáltnak a kérdés, ugyanis számomra egy ilyen egyszerű feladat is komplikáltnak és nehéznek hat.

(remélem ismerőskörből senki nem olvassa ezt... xd)

2014. okt. 15. 11:08
 1/4 csabika1971 ***** válasza:
100%

És mi lenne ha a saját magad otthon csinálnád, és nem másról másolva. És ekkor nem is kellene menned az esőben sehova.

Nem?

2014. okt. 15. 11:17
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
illetékes osztálytársat nem tudod elérni valahogy ? Telefon, e-mail, face? Hogy időpontot egyeztess vele. Egyébként szerintem nyugodtan mehetsz, én bizotsan nem furcsállanám.
2014. okt. 15. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj rá facen hogy fotozza be neked...
2014. okt. 15. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Nah, az egyes válaszoló még nálam is retardáltabb.

Azóta megoldódott a probléma.

Pár felest lehúztam előtte. XD

2014. okt. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!