Szerintetek, "hogy kérjem el a házit"? (enyhén retardált kérdés. )
Következő a helyzet: 14/F vagyok, enyhén/közepesen szociális fóbiás, és nem voltam ezen a héten iskolában. Eddig egy lány osztálytársamtól kértem a házit, aki kb. 300 méterre lakik, azonban most kénytelen voltam egy időre máshová költözni (apámékhoz, szüleim elváltak, lényegtelen információ), s most több kilométerre vagyok.
A házi/órai munka lekérdezése eddig úgy történt, hogy az út rövidségéből fakadóan egyszerűen hazavittem, megvan, megy vissza. Most azonban úgy gondolom, (az eső miatt is, amely most igen intenzív...) a legjobb megoldás az lenne, ha egyszerűen odavinném a felszerelésem, és ott helyben lemásolnám... Nem tudom, ez mennyire lepné meg, főleg azért, mert rólam az emberek többségének negatív képe van (valószínűleg a "leendő" válaszolóknak is az lesz xd) rólam, nem tudom, úgy éreznék-e, hogy valami "betegséget", "koszt" hurcolok be (nagyjából egyébként már meggyógyultam...).
Nem tudom, mennyire hat retardáltnak a kérdés, ugyanis számomra egy ilyen egyszerű feladat is komplikáltnak és nehéznek hat.
(remélem ismerőskörből senki nem olvassa ezt... xd)
És mi lenne ha a saját magad otthon csinálnád, és nem másról másolva. És ekkor nem is kellene menned az esőben sehova.
Nem?
Nah, az egyes válaszoló még nálam is retardáltabb.
Azóta megoldódott a probléma.
Pár felest lehúztam előtte. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!