Mi a véleményetek a mostani szerelőkről, szakmunkásokrol?
Szinte abszolút nem lehet normális szakembert találni. Igazából ez a helyzet pl az orvosokkal is, nem csak a szakmunkásokkal. Úgy veszem észre, a legtöbbjük lekezelően, nyersen bánik az ügyfelekkel, nem törődik az ember valódi problémájával, ócska munkát végez lassú tempóban és horribilis összegeket kérnek mindezért. Érvényesül a magyar mentalitás náluk is: sok pénzt akarnak kevés munkával, minőségi tudás nélkül, gyorsan szerezni. Személy szerint nekem az autószerelők a kedvenceim, mikor odaviszem a kocsim valami hibával, náluk áll a kocsim 2-3 hétig (mintha addig nem kéne az embernek munkába járni...), erre kicseréltetnek valami más, több tízezres alkatrészt úgy, hogy baja sem volt igazából, a problémám meg nem oldódott meg, kerestethetem tovább, hogy hol a hiba.
Itt vidéken amúgy katasztrofális a helyzet, a fővárosban valamivel jobb. Nálunk, az osztrák határ mellett mindenki csak a pénzes osztrák ügyfelekre megy, magyarral lassan már szóba sem állnak a vállalkozók, mert tőlünk nem lehet annyit elkérni. Míg Budapesten 3000 forintos órabérért javították a kocsimat, és ők minőségi munkát végeztek (értem ezalatt, hogy megjavították a kocsit, nem csak hülyéskedtek vele, mint itt), addig mifelénk a dupláját elkérik a mezei szerelők is. És a munka minősége csapnivaló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!