Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a mostani...

Mi a véleményetek a mostani szerelőkről, szakmunkásokrol?

Figyelt kérdés
Legyen az bármilyen (viz,gáz, burkolo stb) Nem tudom, hogy csak én látom siralmasnak a helyzetet?

#szerelés #megbízhatóság #munka szakmunka
2015. aug. 13. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell fogni a lelkiismeretes munkásokat. Mi is inkább valaki által ajánlottat fogadjuk meg, s nem az idegent. Sok a kókler köztük.
2015. aug. 13. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte abszolút nem lehet normális szakembert találni. Igazából ez a helyzet pl az orvosokkal is, nem csak a szakmunkásokkal. Úgy veszem észre, a legtöbbjük lekezelően, nyersen bánik az ügyfelekkel, nem törődik az ember valódi problémájával, ócska munkát végez lassú tempóban és horribilis összegeket kérnek mindezért. Érvényesül a magyar mentalitás náluk is: sok pénzt akarnak kevés munkával, minőségi tudás nélkül, gyorsan szerezni. Személy szerint nekem az autószerelők a kedvenceim, mikor odaviszem a kocsim valami hibával, náluk áll a kocsim 2-3 hétig (mintha addig nem kéne az embernek munkába járni...), erre kicseréltetnek valami más, több tízezres alkatrészt úgy, hogy baja sem volt igazából, a problémám meg nem oldódott meg, kerestethetem tovább, hogy hol a hiba.

Itt vidéken amúgy katasztrofális a helyzet, a fővárosban valamivel jobb. Nálunk, az osztrák határ mellett mindenki csak a pénzes osztrák ügyfelekre megy, magyarral lassan már szóba sem állnak a vállalkozók, mert tőlünk nem lehet annyit elkérni. Míg Budapesten 3000 forintos órabérért javították a kocsimat, és ők minőségi munkát végeztek (értem ezalatt, hogy megjavították a kocsit, nem csak hülyéskedtek vele, mint itt), addig mifelénk a dupláját elkérik a mezei szerelők is. És a munka minősége csapnivaló.

2015. aug. 13. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
4 típus van: az öreg, aki odafigyel; az öreg, aki átvette a mai kor "nem odafigyelős" stílusát; a fiatal, aki odafigyel mindenre, ezért lúzernek tartják a társai (magyarán nincs pozitív motiváció); és van a fiatal, aki vagy alapból flegma vagy inkább flegmává vált, minthogy lúzer legyen. Ilyen választékból tényleg nehéz jót találni.
2015. aug. 13. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi nem találunk 90 km-es körzetben normális gázszerelőt. Flegmák, lekezlőek, bunkók, nem jönnek ki. Nem veszik fel a telefont, kinyomják, hazudnak,leteszik, vagy arrogánsak. 3 hónapja nincs melegvíz se fűtés, nincs aki megcsinálja, itt fagyunk meg. Ha megfagyunk ki lesz a felelős? És egyszerűen nem jön. Na meg mikor elmondom a márkáját a gázkazánnak, akkor megmondják hogy nem ismerik, nem jönnek. Ja és méregdrágán dolgoznak, félórás munkáért elkérnek 10-20 ezret. Számla nélkül persze. Mocskot hagynak maguk után, a gázkazán burkolatát is összemocskolják a koszos kezükkel, már ha egyszer kijön valaki. Mit tegyünk?
2016. okt. 7. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!