A kedves szlovákok kedves emberek, a bunkó szlovákok pedig bunkó emberek.
2015. aug. 11. 21:44
2/11 anonim válasza:
Kutyák!
2015. aug. 11. 22:21
3/11 anonim válasza:
A fősulin ismertem egy magyar lányt, aki ott nőtt fel, ő nem sok jót mondott róluk.
2015. aug. 12. 08:20
4/11 anonim válasza:
szerintem minden orszagban vannak kedves es bunko emberek is.. nem tudom..én itt élek, nekem nincs negativ velemenyem roluk. es kedves masodik:nem, nem kutyak, nem ertem, miert utaljatok a szlovakokat. kedvesebbek, mint a legtobb magyar..tobbszor bunkoztak mar velem magyarorszagon, mint itt szlovakiaban ;)
2015. aug. 12. 11:08
5/11 anonim válasza:
Laktam együtt két szlovák lánnyal, nagyon kedvesek voltak.
Szlovákiában Dunaszerdahelyen, egytől egyig Szlovákok!!!
2015. aug. 14. 03:05
8/11 anonim válasza:
Utolsó te barom!Azok DAC szurkolók,akik felvidéki magyarok!
2015. aug. 14. 18:21
9/11 Jeszyke válasza:
Számomra természetes, hogy azokkal a hozzászólókkal értettem egyet, akik szerint a kedves szlovákok kedves szlovákok, a bunkó szlovákok pedig bunkó szlovákok. Pont.
Gondoltam viszont arra is, hogy akkor a kérdés egyáltalán miért merülhetett fel.
Feltételezem, az motoszkálhatott itt, hogy a szlovákokban is van egy Trianon által okozott görcs. Csak ez az érzés bennük éppen a magyarok érzéseinek inverze. Örülnek a szlovák állam létének, de azt is tudják, hogy az (legalább is ebben a formában) sohasem jöhetett volna létre nagyhatalmi "darabolás" nélkül.
2015. aug. 14. 20:37
10/11 anonim válasza:
Szlovák határon élek, de magyar oldalon. Nekem mogorvának tűnnek a szlovákok, de semmi gondom nem volt velük.
És nemcsak Szlovákiában, de azon a részen is tájszólással beszélnek, ahol én élek. Ezért szeretem ezt a környéket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!