Szerintetek mennyit kellene fogynom? (kép lent)
Azzal teljes mértékben tisztában vagyok, hogy minden test formálható !!!
Jelenleg is keményen edzek, nem régóta, de elég keményen rajta vagyok mostanság !!!
A pénteki edzésemtől is most bevan görcsölve a vádlim, nem tudtam ma se kimozdulni e-végett :D
Holnap veszek is valami magnézium tablettát, vagy multivitamin-t, mert a multhéten meg a tricepszem volt így begölcsölve ! 90 fokig halítható volt csak a karom !!! Olyan voltam, mint C-3PO :D :D :D
"Nem kell gyúrnod ha nem akarsz izmos gyenge senki lenni"
Már bocs, de ez qurva nagy hülyeség !!!
Azt mondod, hogy aki testet épít, azokban nincs erő ?
Biztosan hozzá értő lehetsz, ha ilyeneket mersz állítani...
Szerintem a lelkedet es a szellemedet kellene tornaztatni, mert nem normalis, hogy egy pasi igy es ennyire foglalkozzon magaval, raadasul ilyeneket posztoljon a kozosegi oldalakon.
Ugy nezel ki, hogy sehogy ... akkor csinalj magadrol kepet, ha mar buszke vagy valamire es kulonlegesebbnek gondolod magad masoknal. Akkor kell fenykepeket mutogatni, ha van mit mutatni. Rajtad semmi erdekes nincs.
A lábadat nem látom, az milyen?
Ne akarj pumped gabo lenni, kipattintott felsőtestel, és nyurga lábakkal! Tessék lábazni is.
Edzés akkor lesz hatásos, ha mellé normálisan eszel.
Sok fehérje, kevés szénhidrát.
Egy héten 3 napot járok a konditerembe...
Hétfő-Kedd-Szerda
Kedd a lábnapom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!