20 éves fiú vagyok, de utálok sportot nézni ez normális?
Én is utálom. Pedig szeretek sportolni. Ez a "sportnézés" tipikusan a dagadt 40'es 50'es pasiknak jó (tisztelt kivétel, ne vegyétek magatokra), mer kimennek a szomszéd pályára nézni valami ratyi focimeccset, és pl. tavaly nyáron sokszor volt, hogy reggel 8-tól este 10-ig nonstop üvöltöztek. Undorító. Focipályára volt pénz, de normális járdára nem.... (10 éves a lakótelep, most 10 év alatt sikerült csinálni a lakótelephez egy rohadt járdát...)
Na mindegy. Nem ettől leszünk egészségtelenek. 15f
Szerintem teljesen normális. Én is mindig utáltam nézni bármilyen sportot. Na jó, kivéve ha jó csajokat néztem olyankor, de akkor sem maga a sport érdekelt. Én is sokat szoktam kerékpározni. De például a YouTube-on nézni amit mások videóra vettek kerékpározás közben, azt unalmasnak találom.
Nem nézni hanem csinálni szereted a sportot, pont ezért nagyon is férfi vagy.
Nézd kérlek... én is azt szoktam mondani, hogy inkább tíz perc béna, de valódi foci, mint egy 120-perces VB-döntő.
De azt is hozzá kell tennem, hogy olyat, amilyet ezek tudnak, arra én sosem lennék képes, és ha olyat akarok látni, azt biza tévén, gépen kell néznem.
Én például pont ebből kifolyólag nem is nézek focit. De a Youtube-on időnként megbámulok egy-egy people are awesome-ot, parkour/free running-ot, esetleg break/shuffle-válogatást. Vagy bármit, ami művészi színvonalú testmozgással kapcsolatos.
Ahogy fentebbi valaszolo is irja, a sportot nem nezni, hanem csinalni kell. Engem sem erdekel egyaltalan a sport mint musor, azonban sokat gyaloglok, valamennyit futok es
tollasozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!