Van még olyan ember, aki nem részegedik le buliban, vagy semennyit sem iszik?
Figyelt kérdés
Nem ítélkezni akarok, én is szoktam inni a bulikban, de olykor lemegyek pia nélkül is.2015. aug. 3. 12:52
1/9 anonim válasza:
Én soha nem iszom egy kortyot sem. Párom sem.
4/9 anonim válasza:
Én iszom, elvégre azért buli. Sőt a hétvégi baráti beszélgetések alkalmával is a poharak fenekére nézünk, bár nyilván nem minden hétvégén. :D Sok itt az álszent. :D
5/9 anonim válasza:
Most azon mi az álszenteskedés, hogy egy évben max. szilveszterkor egy koccintás erejéig iszok?
6/9 anonim válasza:
Nagyon ritkán iszom, mert nem szeretem az alkoholt. Mondjuk úgy csak akkor, ha tényleg oldódni akarok egy kicsit, és anélkül épp nem megy. Nincs bajom azzal, ha mások alkalomszerűen isznak.
7/9 A kérdező kommentje:
De én most csak buliban kérdeztem az ivászatot. Mert szerintem az nagyobb tudomány, hogy pia nélkül is jól tudod érezni magad egy buliban, mint mondjuk otthon.
2015. aug. 3. 14:36
8/9 anonim válasza:
Én sem részegedek le, csak fantát iszom.
9/9 anonim válasza:
Jaj isteneeem akkora baj ha valaki iszik?
(Nem a kérdezőhöz szól)
De mi a baj azzal ha vannak emberek akik isznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!