Milyen ember jut eszedbe az Adél névről?
Figyelt kérdés
Milyen külső és belső tulajdonságokat képzelsz hozzá?
Gyerekednek adnád?
2015. aug. 2. 21:04
1/9 anonim válasza:
Nem adnám,mert nem tetszik a név.
2/9 anonim válasza:
Ady Endre :)
vörös haj ,hófehér bőr, vékony alkat.
Belső: érzékeny , visszafogott, illedelmes,
3/9 anonim válasza:
Jó tulajdonságokat, mert az egyik legjobb barátom is Adél. De maga a név nem tetszik, becézni se igazán lehet, nem adnám.
4/9 anonim válasza:
Ez egy kecses, elegáns név, amiről egy visszafogott, kifinomult lány jutott az eszembe... egész addig, amíg nem lett egy ilyen nevű iskolatársam, aki volt vagy három tonna és olyan hangosan ordibált hogy a folyosó visszhangzott tőle. Ha ezen túlteszem magam, akkor biztos megint tetszeni fog a név.
5/9 anonim válasza:
Komoly, felelősségteljes, kicsit rideg.
Külsőleg átlagos, nem kifejezetten szép, de nem is csúnya, ápolt, jó megjelenésű, de nem szívdöglesztő.
Nem adnám. Nem ronda név. Csak nekem mások a kedvenceim, amikből válogatnék :)
6/9 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen nevú lányt és sajnos elég idegesítő.
7/9 opened paradise válasza:
Csobot Adél és az,hogy meneküljön ki merre lát :D
8/9 anonim válasza:
Nekem a volt tanárom jut róla eszembe. Szőke kicsit duci és komoly nő jut eszembe.
9/9 anonim válasza:
pozitív számomra
kedves, de komoly
2 ember jut eszembe: egy ismerősöm, akinek a 2. neve, valamint Brüll Adél, Ady szerelme
Nem tudom, adnám-e, talán túl komoly név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!