Titeket nem idegesít ez a túlzásba vitt igényesség?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy manapság az átlag emberek is úgy öltözködnek, néznek ki mintha gazdagok vagy híres emberek, sztárok lennének? Stílusosan összeválogatott drága ruhák, amik tökéletesen állnak rajtunk, drága karóra, tökéletes smink, szögegyenesre vasalt, fényes haj, sorolhatnám. Nem értem miért kell ennyire túlzásba vinni, a külsővel való törődést... Néha szoktam nézni youtubeon sminkes videókat, amikor mutatják a lányok, hogy miket használnak a hajukara, egyszerűen nem értem, hogy miért? 10 különféle szert a hajukra kennek, de szebb nem lesz tőle a hajuk. Nem elég megmosni, balzsot rakni a végére és annyi? Egyre feljebb tolódnak az igények, de engem nem is érdekelne, csak így az ember csoróbbnak és igénytelenebbnek érzi magát, ha nem néz ki úgy, mint a többi ember. Most a nyáron a kukoricaföldön végeztem diákmunkát, ott mindenki úgy nézett ki mint amilyen valójában, olyan jó volt ilyen mű dolgok nélkül látni az embereket és olyan jó volt nem "igénytelennek" éreznem magam, csak mert úgy mutatkoztam, amilyen valójában vagyok.2015. júl. 31. 22:26
11/13 anonim válasza:
*akarnék....bocsánat...:D nem vagyok ám paraszt
13/13 anonim válasza:
az, hogy csórónak és igénytelennek érzed magad, ne legyen már más hibája.
öltözzön mindenki gagyi ruhákba, hogy te jól érezd magad?
vagy próbáld meg jól érezni magadat a tréningruhádban, vagy pedig kezdjél el adni magadra. Nem pénz kérdése. Nekem majdnem minden ruhám turis, mégis mindig kapom a bókokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!