Aki szandált vesz fel, az miért nem tud igényesebb lenni saját magára?
Nem a szandállal van a probléma, mindenki azt vesz fel amit akar.
Kb csak férfiaknál látom ezt. Hogy szandált vesz fel oké, de ehhez párosul az igénytelen koszos lábfej, vágatlan, szintén koszos, sárga lábkörmök. Miért nem lehet kicsit igényesebb lenni?
Oké, hű de nagy probléma, meg ne nézzem, csak nem értem, hogy miért nincs valakinek legalább erre igénye.
Én fiú vagyok, és soha nem tudnék koszos lábfejre, sárga koszos körmökre szandált felvenni, mert én alapba nem akarnám, hogy igénytelennek tartsanak.
Vagy én látom rosszul? Mit gondoltok róla?
Nem mutat ez kissé igénytelenséget?
"Kb csak férfiaknál látom ezt."
A nőknek meg hüvelygombájuk van, csak te olyat még nem láttál.
Nem csak azért kell körmöt ápolni, mert kilátszik a szandálból.
Valóban igénytelenség, és szerintem aki annyira nem hajlandó, hogy tisztán tartsa a lábát, az más részeit sem fogja. Én a retkes kézkörmöktől is undorodom, nem elég, hogy nem fürdik a tulaj, de még csak kezet mosni sem képes.
6: Persze, mindenkinek poros lesz a lába valamennyire szandálban, ha olyan helyen jár. De azt nem lehet észrevenni, csak úgy egy másik járókelő által. Ahhoz nagyon koszosnak kell lennie, hogy ennyire feltűnő legyen.
A sárgás köröm sem feltűnő, ha le van vágva és nem lóg ki egy hosszú karom.
Fiú létedre miért nézegeted férfiak szandálos lábait?
Majd egyszer fogsz dolgozni te is, és ez lesz magadon 896-od rendű problémád, hogy milyen a lábad, amikor már cukorbeteg leszel, lesz rajtad 50 kiló felesleg, stbstb...
Létezik erkölcsi igénytelenség, hallottál már róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!