Az emberek, miért olyan hiszékenyek?
Én akkor lepődtem meg leginkább az emberi ostobaságon és hiszékenységen, amikor elkezdtem összeesküvés-elméletekről olvasni és valahogy rábukkantam egy cikkre egy blogon, ami arról szólt, hogy a királyi családok meg a "világ vezetői" embervadászatot tartanak és gyerekeket ölnek meg, és mindez úgy derült ki, hogy sikerült pár áldozatnak megszöknie és bíróság elé vitték az ügyet. Meg már elfogatóparancs van érvényben az elkövetők ellen. A hozzászólásokban meg ment a nagy szörnyülködés meg minden ilyesmi. Arra persze nem voltak képesek a hozzászólók, hogy rákeressenek a cikkben szereplő állítólagos bíróságra, ami tulajdonképpen egy kitaláció. Van is oldala (angolul), de ott egyből olvasható is, hogy ez egy képzeletbeli bíróság és képzeletbeli bűnügyeket old meg. Na ezen az oldalon volt ez az egész embervadászatosdi eredetileg, és innen vette a magyar blogger az egészet, persze azt elfelejtette közölni, hogy nem valós információkra épül a történet. Már ha csak józanul végig gondoljuk az egészet, akkor le kéne esnie, hogy nagy humbug az egész, még csak rákeresni sem kell semmire. Ha tényleg a világ elitje venne részt egy ilyenen, akkor 1000%, hogy nem lenne esély arra, hogy bárki is élve jusson ki egy ilyen vadászatról az áldozatok közül. Adott a hatalom és a pénz, amiből igen komoly szökésbiztos közeget lehetne kiépíteni. Plusz ha a világ vezetői kezében van minden (már pedig szerintük igen), akkor a rendőrség és a bíróság is, tehát egyértelmű, hogy eljárás meg per sem indulhatna ellenük és mi soha a büdös életben nem hallanánk ilyesmiről, már csak ezért sem mert a médiát is ők irányítják és azt is elintéznék, hogy a neten ne lehessen róla olvasni.
Ha nekem sikerül a 83-as IQ-val mindent megkérdőjelezni és rákeresni vagy utána járni annak, amit olvasok vagy hallok, akkor más gyenge elméjűnek is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!