Szerintetek helyes?
Ő az álompasim, férjem, meg minden, na szóval nagyon rajongok érte, de a legtöbben beskatulyázzak, hogy fujj, ázsiai, hülye kis kínai, stb.. de igazából még ez sem igaz, mert koreai, ami tök más, de mindegy:DDD de szerintetek jól néz ki?
Jól néznek ki. Kb 13-tól 15 éves koromig tetszettek az ilyen típusú fiúk. Ma már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz.
Amikor kész lett a szobám 14 évesen és vettek a szüleim egy szekrényt bele, apa és a festő (aki segített felhozni az emeletre) azt mondta: "Na te lány, a felső polcon elfér 4, alul meg 6 kínai." :D
Elmúlt már ez nálam, ma már más az ízlésem. :)
Azt hiszem félreértettétek a "majd kinövöd" hozzászólásomat. Nem arra akartam utalni, hogy a kérdező el fogja felejteni az ázsiai férfiak iránti vonzalmát.
Hanem arra, hogy ki fogja nőni a sztárok iránti szerelmes rajongását.
Én kinőttem a vonzódást is irántuk, vagy nem is tudom mi volt az akkor. :D
Akkoriban csak Jackie Chant, Jet Li-t és Bruce Lee-t ismertem. Még internetünk se volt, hogy másokról is tudjak. Nem is tudom, miért akartam én ázsiai barátot annyi évesen vagy honnan jött ez nálam.
Szerelmes is csak a Backstreet Boys tagjai voltam. Szerencsére azt is kinőttem. =) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!