Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek helyes?

Szerintetek helyes?

Figyelt kérdés

Ő az álompasim, férjem, meg minden, na szóval nagyon rajongok érte, de a legtöbben beskatulyázzak, hogy fujj, ázsiai, hülye kis kínai, stb.. de igazából még ez sem igaz, mert koreai, ami tök más, de mindegy:DDD de szerintetek jól néz ki?

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 26. 21:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nekem nem kizarolag CSAK az azsiaiak jonnek be de elony nalam ha azsiai:D mert nagyon szeretem a zenejuket kulturajukat stb. meg valahogy nagyon cukik :3 egyedul a kajajukra mondom h na az fujj:D
2015. júl. 27. 08:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Jól néznek ki. Kb 13-tól 15 éves koromig tetszettek az ilyen típusú fiúk. Ma már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz.

Amikor kész lett a szobám 14 évesen és vettek a szüleim egy szekrényt bele, apa és a festő (aki segített felhozni az emeletre) azt mondta: "Na te lány, a felső polcon elfér 4, alul meg 6 kínai." :D

Elmúlt már ez nálam, ma már más az ízlésem. :)

2015. júl. 27. 10:18
 13/21 A kérdező kommentje:
na annál semmi nem irritál jobba, ha lekínaizzák őket:D NEM kínaiak, nem is japánok, hanem koreaiak, full máshogy néznek ki, és nem igaz, hogy ugyanolyanok-.-:DD csak vannak rasszisták, meg akik általánosítanak..
2015. júl. 27. 10:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Azt hiszem félreértettétek a "majd kinövöd" hozzászólásomat. Nem arra akartam utalni, hogy a kérdező el fogja felejteni az ázsiai férfiak iránti vonzalmát.

Hanem arra, hogy ki fogja nőni a sztárok iránti szerelmes rajongását.

2015. júl. 27. 12:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Én kinőttem a vonzódást is irántuk, vagy nem is tudom mi volt az akkor. :D

Akkoriban csak Jackie Chant, Jet Li-t és Bruce Lee-t ismertem. Még internetünk se volt, hogy másokról is tudjak. Nem is tudom, miért akartam én ázsiai barátot annyi évesen vagy honnan jött ez nálam.

Szerelmes is csak a Backstreet Boys tagjai voltam. Szerencsére azt is kinőttem. =) :D

2015. júl. 27. 13:43
 16/21 A kérdező kommentje:
nyilván nem vagyok belé szerelmes, de na..:D
2015. júl. 27. 14:04
 17/21 anonim válasza:
a You're beautiful-ban oda vissza voltam érte :D
2015. júl. 28. 21:52
 18/21 A kérdező kommentje:
uuu, én is ott szerettem bele, és azóta örök szerelmem:DDDDD forever No. 1
2015. júl. 28. 22:06
 19/21 anonim válasza:
én annyira nem "merültem" el benne a sorozaton kívül, de valóban jól néz ki :D
2015. júl. 28. 22:15
 20/21 anonim válasza:
Nekem kimondottan bejönnek az ázsiai férfiak, szubkultúrás vagyok meg minden. Geunsuk remek színész és gyönyörű ember, de nekem valahogy túl nőies, nem érzem azt hogy ez egy férfi lenne, akihez vonzódhatnék, inkább csak egy olyan ember akit nézek és szépnek találok. :D
2015. júl. 29. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!