Szerintetek helyes?
Ő az álompasim, férjem, meg minden, na szóval nagyon rajongok érte, de a legtöbben beskatulyázzak, hogy fujj, ázsiai, hülye kis kínai, stb.. de igazából még ez sem igaz, mert koreai, ami tök más, de mindegy:DDD de szerintetek jól néz ki?
22 éves vagyok. Hidd el, 17 éves kori dolgot is még bőven kinőhet az ember... :D
De az lehet, hogy mindig is az ázsiaiak fognak bejönni. Van egy lány ismerősöm, aki Ázsia mániás elég régóta. Anno mutogatott képeket, h xy húde bejön és hasonlók, de kinőtte, hogy ennyire érdekelje egy híresség. Ettől még most is az ázsiai pasitípus jön be neki.
Bár azt sosem értettem, hogy egy komoly embernek hogy jöhet be kizárólag ilyen vagy olyan típusú ember. :D Ő is járt nem ázsiaival. Nekem is van ideálom, de ha valaki más kinézettel produkál olyat, ami bejön, akkor nem igazán számít, hogy nem az ideálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!