Büszke vagy arra hogy magyar vagy?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 21:01
11/18 anonim válasza:
Én még nem éltem akkor, amikor érdemes lett volna kihúzni magam, ha a magyarokról volt szó. A rendszerváltás előtt 10 évvel születtem, és úgy gondolom, az óta sikerült egy olyan kontraszelektív irányítási rendszert összefércelnünk, amiben jólfésült pókhasú kiskirályok, és dörzsölt, törtető helyezkedők karöltve röhögnek néhány millió rabszolgán, akik ételért, és fűtött hajlékért tepernek egyik hónapról a másikra. Bizonytalanságot szítanak, és koncot dobnak négy évente az emberek közé, de nem változik semmi. És elvárják, hogy büszke legyek a magyarokra? Ne hozakodjon elő senki a történelemmel, akik valamit is tettek a hazáért, ha látnák az elmúlt 59 évet, valószínűleg megfordulnának a sírjukban.
12/18 anonim válasza:
Utolsó: de erről nem a közemberek tehetnek,vagyis nem a MAGYAROK...hanem csak az ország irányítói...meg akik őket irányítják...de amúgy nem vagyok büszke
14/18 anonim válasza:
Hogy erről az állapotról nem a közemberek tehetnek,az erősen kérdéses-->Alacsony részvételi arány a választásokon.Az viszont nem kérdés,hogy arról Ők tehetnek(tehát Mi),hogy még nem változott semmi-->Nem tudtunk keríteni senkit,aki szitává lőné azokat,akiket kell.
15/18 anonim válasza:
12. így, vagy úgy, de minden kormányt mi, a közemberek szavaztunk meg.
16/18 anonim válasza:
Olyanra miért lennék büszke, amit nem a saját erőmből értem el? Mindenki születik valamilyennek, amit nem ő választ, s nem ő ér el.
17/18 anonim válasza:
Ide születtem, ennyi. Nem én értem el, semmit sem tettem ennek érdekében. Miért lennék büszke erre? :Dd
Egyébként sincs bennem hazafiasság.
Viszont a nyelvet az szeretem. Módfelett gazdag és színes, nem is beszélve a kötetlen szórendről. Viszont azt meg kissé érdekesnek találnám, ha valaki büszke lenne arra, hogy rendesen beszéli az anyanyelvét :D Vagy, hogy pont a Magyar lett az anyanyelve.
Szóval nincs bennem semmiféle büszkeség az országot illetően.
23/F
18/18 anonim válasza:
attól függ melyik részére. Arra például büszke vagyok hogy egy ilyen szép országban élhetek, gazdag kultúrát és a gyönyörű tájakat tekintve.. ezekkel el is szoktam büszkélkedni ha nagyritkán külföldiekkl beszélek .. de a mai magyar ember hozzá állássaval már nem szívesen dicsekszik az ember, szóval büszke vagyok én erre az országra csak azokra nem akik belakják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!