Ti elítéltek egy embert, csak azért, mert kövér?
Van egy lány a közös baráti társaságunkban és amikor én megismertem rögtön az jött le, hogy kövér és biztos nyomi és nem értem mit keres ő egy ilyen társaságban, aztán láttam, hogy a többiek mind tök bírják meg a házi bulikban is mindenkivel rögtön összebarátkozik. Aztán elkezdtem én is dumálgatni vele és tök jó arc és tök jó poénjai vannak meg laza is. Aztán azt mondta nekem, hogy ő a személyiségével kompenzálja a külsejét. Nekem tök lelkiismeret furdalásom volt, hogy azt hittem róla, hogy valami nyomi, csak azért, mert kövér.
Kíváncsi vagyok, hogy ti voltatok-e már ilyen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat :)
3-as válaszoló én így szoktam beszélni :) bocsi, hogyha 17 évesen nem egy 40 éves diplomataként beszélek
(Én 17 évesen nem beszéltem így attól, hogy nem voltam diplomata. No, mindegy, majd beérik, nem ez a lényeg.)
Lehet is bűntudatod! Látom, még ott tartasz, hogy külső alapján választasz magad köré embereket. Mint az oviban. Szerencséd, hogy vagy már annyira érett, hogy ezt felismered.
Nem itélem el,az ő dolga.
Én is voltam túlsúlyos engem is elítéltek.Mikor lefogytam meg aki szemét volt,udvarolni akart.Felszínes emberek vannak.
18/L
nem...attól még lehet normális és értékes ember...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!