Mit lehet tenni önbizalomhiány ellen?
Nem csak a külsőmmel nem vagyok megelégedve, hanem azokkal a dolgokkal sem, amiket teszek/elérek.
Normális válaszokat légyszi 14/L
Gondolom akkor az arcod nem tetszik.
Nagyon sokáig utáltam az arcom, mert olyan kerek és előnytelen is volt hozzá a hajam.
Közben frizurát váltottam és az évek is teltek, így változott az arcom. Amivel már nincsen különösebb bajom.
Tudom, van ez a tipikus hosszúkás arc ideál, de nézz szét ezen kívül még hányféle fej van, meg milyen karakteres arcok.
Mivel ahány ember, annyi ízlés, így egy adott ember is van akinek tetszik, van akinek nem. ---> Szóval, te is tetszel valakinek :)
Figyeld meg miben vagy más. Ez lehet pozitív, vagy negatív is. Amit csúnyábbnak gondolsz magadon, azt takard el, amiben pedig másabb vagy, mint a többiek, arra játtszál rá, emeld ki.
Szóval alakíts a külsődön, olyanra hogy tettszen. Ha tetszel magadnak, akkor jól érzed magad, és másoknak is tetszeni fogsz.
A kérdés másik fele nem volt világos. Miket teszel, milyen eredményeket érsz el? Mit szeretnél elérni, vagy miért vagy elégedetlen?
Köszönöm szépen a válaszokat főleg neked utolsó.
Hangszeren tanulok játszani, blogot írok, de nem merem megmutatni másoknak, mert nem találom jónak. Nagy álmaim vannak, amiket nehéz valóra váltani. A suliba ahova jelentkeztem felvettek, de nem voltam megelégedve a felvételin nyújtott eredményemmel, nem érzem, hogy elég jó vagyok ahhoz, hogy ott legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!