Lehet, hogy mégis jól nézek ki vagy csak szánalomból csinálták? 18/L
Figyelt kérdés
Ma kint voltunk szórólapt osztogatni és nagyon sokszor odajöttek a srácok...még nem volt barátom és inkább visszafogott,csendes lány vagyok,eddig sosem bíztam magamban. Ma valahogy több lett az önbizalmam attól,hogy sokan beszélgettek,viccelődtek velem és amúgy tök jól is esett és talán kicsit nyitottabb is lettem ettől.2015. júl. 11. 20:37
11/15 anonim válasza:
Ééés a kérdező most fog totálisan elszállni magától és lesz az eddigi feltételezhetően normális aranyos lányból, tipikus XXI. századi magyar egókirálynő... Ezek az első lépések.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 Haha Két lábbal állok a földön,nem hiszem,hogy bármiért is el kéne szállnom magamtól valaha.. :D
2015. júl. 12. 18:34
13/15 anonim válasza:
Tőlem ma a faluban, miközben kutyát sétáltattam, egy öreg elkezdett érdeklődni először a kutyámmal kapcsolatban, aztán rólam. Megkérdezte, van-e férjem. Én meg meglepődtem, hogy valaki feltételezi rólam, hogy nekem összejöhet bármi is.
14/15 anonim válasza:
Szánalomból minek menne oda bárki is egy szórólapos csakszihoz? :D Egy szürke ember a.sok közül.
Szoórakozni esetleg, meg kiszolgáltatott vagy munkakörödnél fogva.
Ha egy egy srác ment oda hozzád, azt vadászat volt, hátha összejön dolog!
15/15 anonim válasza:
Atyaég! Te nagyon sovány vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!