Csak 160cm magas vagyok, mégis 41es cipőméretet hordok. Vajon mennyit fogok még nőni (ha egyáltalán fogok), mert most nem túl arányossak a méreteim? 15/L
Bár 15 évesen a lányok már nem nagyon szoktak nőni,én elég lemaradott vagyok alkatilag is,relatíve későn is jött meg először.
Ha lehetséges,példákat is szeretnék. Köszönöm előre is a válasz(okat)!
Ha már menstruálsz, akkor ne számíts különösebben nagy növekedésre. pár centi még lehet.
A lábméret pedig nem feltétlenül arányos a testmagassággal.
Ezt már annyi helyen hallottam,olvastam. De ez csak általában igaz. Persze már nem szoktak nőni ennyi idős korban az átlagos lànyok,de nem is szokott 41es lábuk lenni 160cm-rel.
Például már abban is eltértem az átlagtól,hogy másfél éves koromban még nem volt fogam,pedig ugyancsak általában már fél éves korban nő foguk a gyermekeknek.
Egyébként van valószínűsége,hogy még nőhetek,mivel Radics Gigi énekesnő is nyilatkozta már,hogy mióta megnyerte a Megasztár című tehetségkutatót,azóta majdnem 20centit nőtt,és 15éves volt mikor nyert.
Hát,kiskoromban volt lúdtalpam,de már rég kinőttem. A lábamon nincs bütyök,semmilyen "kiállás",sőt olyan vékony a hosszúságához képest,hogy alig lehet rá nyári cipőt találni,mert mindig elállnak a pántok.
Amúgy köszönöm a válaszokat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!