Jól nézek ki, de mégis önbizalom hiányos vagyok?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék ezen változtatni?2015. jún. 13. 14:17
1/11 anonim válasza:
küldj képet, kíváncsi vagyok rád
3/11 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, mert visszajelzések alapján nem lehetek annyira csúnya, csak fiatalabb koromból maradt rajtam egy kisebb adag önbizalomhiány, mert csak 1-2 éve emberesedtem így meg, addig szerintem is elég kis szefós voltam, és rajtam maradt megszokásból. xD Puberty done right. :D Nem lehet, hogy neked is valami hasonló oka van?
4/11 anonim válasza:
Ismételgesd ezt, de csak a mondat első felét.
5/11 anonim válasza:
Ki mondta,hogy jol nézel ki? :D
6/11 A kérdező kommentje:
majdnem mindenki :D
2015. jún. 13. 19:19
7/11 A kérdező kommentje:
3# dede, pont ez szerintem :D azóta borostám van, meg jól öltözködök, hajam is jó lett, stb. aztán még mindig bennem van hogy mindenki azt hiszi hogy ronda vagyok :D
2015. jún. 13. 19:22
8/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem tűnsz annak, sőt...
9/11 A kérdező kommentje:
8# hogy? :D
2015. jún. 13. 20:50
10/11 anonim válasza:
#9: Hol van a hiányod, drága? :D Fent vagy lent? Mert önbizalomból biztos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!