Mi a bajuk Pumped Gaboval az embereknek?
Olvastam itt a kommenteket a videonal stb es elitelik holott nemis ismerik.Miert?Mert kinez valahogy es nem egy 40 kilos kis drogos atlagember vagy eppen 120 kg os .Es akkor irtak a kritikakat ugye hogy lab sehol stb mintha a kommenteloknel fullos labuk es felsotestuk lenne holott csak irigyek mert van aki kepes a testeert tenni is.A tancal meg mi volt a baj hogy ennyien felkaptak?
Mondta o is hogy csak jol akarja erezni magat bulizni csajozni es edzeni mi ezzel a gond az embereknek?
# 30
Érted ő mondja hogy ne lustázam mert nem tudom hogy mit csinál de azért ő megmondja hogy én milyen vagyok :D
A válaszaidból árad az irigység csak el kell olvasni őket!Láttál valakiről egy videót ahogy táncol de azért oldalba vágnád... te az a tipikus tag vagy aki bárkibe képes belekötni aki rád se nézett.Nézz már magadba a saját belső EGÓ-dal küzdesz.
Neked még sok tudást kell megszerezni az biztos...
Nézd meg Guy Ritchie "Revolver" című filmjét Jason Statham főszereplésével és tanulj a belsődről egy kicsit!
# 32
Én csak azt mondom ami a válaszaidból leszűrhető hogy irigykedsz egy olyan ember után akit nem is ismersz csak egy videót láttál róla.
Teljesen más kategória mint amit te mondasz rólam hogy "míg te otthon űlsz a gép előtt, a pattanásos nyomi fejeddel és nézegeted ennek a majomnak a képeit!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!