Mi a bajuk Pumped Gaboval az embereknek?
Olvastam itt a kommenteket a videonal stb es elitelik holott nemis ismerik.Miert?Mert kinez valahogy es nem egy 40 kilos kis drogos atlagember vagy eppen 120 kg os .Es akkor irtak a kritikakat ugye hogy lab sehol stb mintha a kommenteloknel fullos labuk es felsotestuk lenne holott csak irigyek mert van aki kepes a testeert tenni is.A tancal meg mi volt a baj hogy ennyien felkaptak?
Mondta o is hogy csak jol akarja erezni magat bulizni csajozni es edzeni mi ezzel a gond az embereknek?
Röhögnek rajta, mert buta, mint a s..gg.
Ilyeneket mondott a tévében, hogy 10/2-es csajok kritizálták. 10/2=5, vagyis 500% :DDD
Interjúrészlet:
Riportre: Ki az a Zizz?
Gabo: Az Isten.
Látszik, hogy bonyolult lélek.
Mert irigyek,csak nézd meg kik szólják le:
-Dagadt
-Vékony
-Szerencsétlen -->csajok és pasik.
Igaza van jól teszi a srác,ma már az a baj,hogy aki jól érzi magát és felvállalja magát egyből oltják,mert a magyar egy depis, ,,beállok a sorba" csicska népség sajnos,semmi egyéniség,csak vannak és mindig mástól függenek.
Ez a srác azt vallja amit én YOLO és nagykanállal jól teszi.
Amúgy mesélj még egyik válaszadó koxos izom milyen?Hadd tanuljak már,hát hiszem csak 6 éve vagyok benne a sportban de ilyenről még nem hallottam.Mesélj.
Igaza van jól teszi éljen élvezze,a többiek meg tartsanak önvizsgálatot ő önfeledten partizik ti meg nem mert olyan gátlásosak vagytok,jajj mit gondol más,ki a f..szt érdekel a másik ember.
,,Azok véleményére adj aki ott tart ahol te akarsz minimum öt év múlva,a többiek k...pják be :)" --- egy sikeres üzletember.
Azért, mert lerí a gyerekről, hogy olyan nagyképű, mint az állat, illetve túl játsza a szerepét.
Persze biztos vannak irigyek is, azokat le kell szarni.
"Mert irigyek,csak nézd meg kik szólják le:
-Dagadt
-Vékony
-Szerencsétlen -->csajok és pasik."
Igen, csak emiatt lehet lenézni... Azért nem, mert normálisabb embernek nulla, amit csinál? És szánalmas az elszálltsága? Hiába vagy kib-a-szva - ha az agyad mihaszna. :D
Nekem mindenkivel bajom van, aki teljesítmény nélkül híres, legyen az a kereskedelmi TV-k által felkapott, de tehetségtelen valaki, vagy ez a Pumped Gabo.
Úgy gondolom, hogy az, hogy valaki izmos, nem akkora érdem, hogy híres kellene legyen ezért.
12:31
18 evesen nyilvan nem o fogja magat eltartani
Mert a napon dolgozo parasztnak sok izom kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!