Ha van egy személy akit gyűlölök mert a multban serelmeket okozott nekem es ezt o is tudja. Ha odajon hozzank a tarsasaghoz es kezet fog a tobbiekkel, nekem is kezet nyujt, parasztsag ha nem fogok kezet ranezek es nem foglalkozok vele?
Nem parasztság, jól teszed.
Ha ráadásul nincsenek tisztázva az akkori sérelmek még lehet számon is kérném tőle.
Elvégre is ha megölsz valakit a bíróságon sem tudod elintézni egy bocsánatkéréssel.
Szóval azt mondom legyenek tisztázva a dolgok és legyen meg az elégtétel hogy le lehessen zárni az ügyet.
Különben a tüske ott marad és csak mérgez folyamatosan.
Én ebben a helyzetben elgondolkodom, hogy ha ő odajönne kezet fogni, az mit jelent számára, talán azt, hogyha egy társaságban vagytok, akkor nem kell éreztetni az ilyen negatív dolgokat, esetleg ellehet felejteni.:)
De átérzem azt olyant, mikor annyira utálok valakit, hogy nem szívesen nézek rá, de ez általában ez kölcsönös szokott lenni, ezért nincs parasztság érzésem, ha nem köszönök az ilyen barátaimnak, ők sem szoktak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!