Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mesélne nekem a személyes...

Mesélne nekem a személyes tapasztalatairól egy olyan személy, akinek már volt kapcsolata koreai származású férfiúval?

Figyelt kérdés
Nagyjából arra lennék kíváncsi,hogy mennyiben mutatkoznak meg a kulturális különbségek,bár főként az itt élő koreai fiúkra irányul a kérdésem.A fiú családja miként viszonyult a kapcsolathoz? A párkapcsolaton belül pedig inkább a szerelem illetve egyéb ahhoz kapcsolódó foglalatosságok rendje és kialakulásának gyorsasága érdekelne.(értsd: randizás,csókolózás,szexualitás,etc.)Az itt élő ifjak gondolkodása ebben a témában inkább keletre,vagy már nyugatra hajaz? Természetesen nem lehet általánosítani,és nem is kell,mivel minden ember különböző,ez inkább amolyan közvélemény-kutatás.A kérdésemnek nincs faji megkülönböztető célja,így kérem senki se vegye magára,amiért látszólag általánosítok.Továbbá az lenne a kérésem,hogy lehetőleg a témában tapasztalt ember válaszoljon,és ne gyűljön ide minden kedves K-POP,anime,és egyéb sárga fétissel megáldott kislány.Az értelmes válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2015. jún. 15. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
A koreai pasiknak mindnek kicsi a kukijuk,nem tudnak kielégiteni..
2015. jún. 15. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy múló pillanatig reményem fektettem ezen oldalba,de ismételten beigazolódott,Dante szavai aranyat érnek : "Ki ide belépsz,hagyj fel minden reménnyel."
2015. jún. 16. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem nem koreai, más ázsiai barátom volt. a kukija is rendben volt. igazából szinte mindenben európai módjára viselkedett. de ő mondjuk rendkívül intelligens ember volt. sok ázsiaival nehéz szót érteni. nem rasszizmusból mondom, hanem azért mert egyszerűen annyira más a kultúra. de mondom, nekem pont egy olyan jutott, akivel nem voltak ilyen gondjaink.
2015. jún. 17. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
koreaiakat is ismerek, szám szerint 4-et, velük nem tudtam semmiképpen sem értelmesen elbeszélgetni. inkább elbeszéltünk egymás mellett.
2015. jún. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!